Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JanValjaN | Kasa 600 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,123
113
2fa açıkken mi ikimislide yediler parani ?
Forum dan banliydim konu açamadım evet 2 fa acikti gece 5k ye kombin yapip uyudum sabahı baktim maclar gelmis siteye girdim 1 lira var hesapta benden 2 dakika önce girip rulet te sifilamislar hemen geri de iade olmadi para düşün gerisini sen

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,366
1,185
113
Forum dan banliydim konu açamadım evet 2 fa acikti gece 5k ye kombin yapip uyudum sabahı baktim maclar gelmis siteye girdim 1 lira var hesapta benden 2 dakika önce girip rulet te sifilamislar hemen geri de iade olmadi para düşün gerisini sen
Abi 2 aşamalı nasıl giriyorlar ki

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,123
113
Bunla ilgili bir söz var aklına yaz Erhanım
Salağa yatanları hazır yatmışken s... 😅😅
Dost ben her turlu düzlüğe çıkarım slot beni biraz yoruyor yoksa benim kimseye ihtiyacım yok ama bu günleri gördükten sonra ay sonuna 8 gün kaldı pek birsey kalmadi parasız kalanı s.. yapsınlar bu saatten sonra bir tane dm gelsin bana eger ifşa da etmezsem s... neyse uzatmanın anlamı yok konuda da durmanın anlami kalmadi kaçtım ben iyi geceler Allah a emanet

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,673
10,642
113
Dayi neden sonradan olsa açmıyorsun ki konu bu rezilliğe sen

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,317
21,739
113
Dost ben her turlu düzlüğe çıkarım slot beni biraz yoruyor yoksa benim kimseye ihtiyacım yok ama bu günleri gördükten sonra ay sonuna 8 gün kaldı pek birsey kalmadi parasız kalanı s.. yapsınlar bu saatten sonra bir tane dm gelsin bana eger ifşa da etmezsem s... neyse uzatmanın anlamı yok konuda da durmanın anlami kalmadi kaçtım ben iyi geceler Allah a emanet
Selametle kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...