- 41,236
- 32,013
- 113
5 sn son atak 2 lik atsa da uzasa @Hamzaxaslan
106-106Yaz ula 106-105
Bunla ilgili bir söz var aklına yaz ErhanımBu kez acik konusacam sen benden daha çok hakkettin neyse ne kadar az insan o kadar çok huzur demektir her gün yeni bir umuttur bakacaz
Forum dan banliydim konu açamadım evet 2 fa acikti gece 5k ye kombin yapip uyudum sabahı baktim maclar gelmis siteye girdim 1 lira var hesapta benden 2 dakika önce girip rulet te sifilamislar hemen geri de iade olmadi para düşün gerisini sen2fa açıkken mi ikimislide yediler parani ?
Markaj ve ikimislide yaygın bu olaylar çok gördüm bakiyelerin piç edildiğini geçmiş olsun2fa açıkken mi ikimislide yediler parani ?
Abi 2 aşamalı nasıl giriyorlar kiForum dan banliydim konu açamadım evet 2 fa acikti gece 5k ye kombin yapip uyudum sabahı baktim maclar gelmis siteye girdim 1 lira var hesapta benden 2 dakika önce girip rulet te sifilamislar hemen geri de iade olmadi para düşün gerisini sen
Dost ben her turlu düzlüğe çıkarım slot beni biraz yoruyor yoksa benim kimseye ihtiyacım yok ama bu günleri gördükten sonra ay sonuna 8 gün kaldı pek birsey kalmadi parasız kalanı s.. yapsınlar bu saatten sonra bir tane dm gelsin bana eger ifşa da etmezsem s... neyse uzatmanın anlamı yok konuda da durmanın anlami kalmadi kaçtım ben iyi geceler Allah a emanetBunla ilgili bir söz var aklına yaz Erhanım
Salağa yatanları hazır yatmışken s... 😅😅
Dayi neden sonradan olsa açmıyorsun ki konu bu rezilliğe senForum dan banliydim konu açamadım evet 2 fa acikti gece 5k ye kombin yapip uyudum sabahı baktim maclar gelmis siteye girdim 1 lira var hesapta benden 2 dakika önce girip rulet te sifilamislar hemen geri de iade olmadi para düşün gerisini sen
Selametle kardeşimDost ben her turlu düzlüğe çıkarım slot beni biraz yoruyor yoksa benim kimseye ihtiyacım yok ama bu günleri gördükten sonra ay sonuna 8 gün kaldı pek birsey kalmadi parasız kalanı s.. yapsınlar bu saatten sonra bir tane dm gelsin bana eger ifşa da etmezsem s... neyse uzatmanın anlamı yok konuda da durmanın anlami kalmadi kaçtım ben iyi geceler Allah a emanet