- 26,821
- 12,798
- 113
eyvallah hoşgeldinHerkese bol şans dostlar
eyvallah hoşgeldinHerkese bol şans dostlar
Kesin kumara attı zaten kesin gelir burda parayı geri verirse bilki kazanmıştır kumardan lafontenden masallar anlatır kaybederse zaten bi kaç gün uğramazAga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu
Ona neden attığını ben hala anlamadım kanka kripto için dedin ama neydi yani asıl konu dağıtım mi başka bişey miyazmadı henüz
Gecen gece 2 kisiye odul aticaktim site 6 7 saate odedi odenene kadar uyumadim millet yanlis anlamasin diye, emanet para olsa ölcek olsam azrailden musade ister iade eder sonra canimi al derdim. Allah herkesin kalbine gore versin aga bir gun cikar hepsi baska yerdendaha dün yazdım dedim güvenme diye
öyle olur genel de biz iyilik yapmaya devamAga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu
10 k apo amcaPara mı çarpmış
Bizim som ağızlılik 😄Santos gelirse gelir kupon bol şans knk
kanka dedim ona federal aldığı borçu ödemeyen adam diye benim kripto işlerimi çözüyor dedi işte görüyoruz daha 24 saat geçti üstündenGecen gece 2 kisiye odul aticaktim site 6 7 saate odedi odenene kadar uyumadim millet yanlis anlamasin diye, emanet para olsa ölcek olsam azrailden musade ister iade eder sonra canimi al derdim. Allah herkesin kalbine gore versin aga bir gun cikar hepsi baska yerden
istedigim hesaba gönderecektiOna neden attığını ben hala anlamadım kanka kripto için dedin ama neydi yani asıl konu dağıtım mi başka bişey mi
lan dkka 2 de biri geldi kaldı 2 maç@Hamzaxaslan bol şans beybi
Ne oluyor lan bu millete 10 k için değer mi aw10 k apo amca