Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JanValjaN | Kasa 600 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,221
32,862
113
Aga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu
Kesin kumara attı zaten kesin gelir burda parayı geri verirse bilki kazanmıştır kumardan lafontenden masallar anlatır kaybederse zaten bi kaç gün uğramaz

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,101
6,170
113
daha dün yazdım dedim güvenme diye
Gecen gece 2 kisiye odul aticaktim site 6 7 saate odedi odenene kadar uyumadim millet yanlis anlamasin diye, emanet para olsa ölcek olsam azrailden musade ister iade eder sonra canimi al derdim. Allah herkesin kalbine gore versin aga bir gun cikar hepsi baska yerden

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,110
4,217
113
Aga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu
öyle olur genel de biz iyilik yapmaya devam

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,825
12,811
113
Gecen gece 2 kisiye odul aticaktim site 6 7 saate odedi odenene kadar uyumadim millet yanlis anlamasin diye, emanet para olsa ölcek olsam azrailden musade ister iade eder sonra canimi al derdim. Allah herkesin kalbine gore versin aga bir gun cikar hepsi baska yerden
kanka dedim ona federal aldığı borçu ödemeyen adam diye benim kripto işlerimi çözüyor dedi işte görüyoruz daha 24 saat geçti üstünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...