Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JanValjaN | Kasa 600 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Dayi neden sonradan olsa açmıyorsun ki konu bu rezilliğe sen
Forumda 2 gün vardım 5 gün ban yiyordum susturuluyordum açsam ne olacaktı ki beni aradılar ana bacı ne varsa saydirdim zaten o parayida alıp bir taraflarına s forumda konu açsan ne olacak site vermedikten sonra boş iş

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,596
10,510
113
Forumda 2 gün vardım 5 gün ban yiyordum susturuluyordum açsam ne olacaktı ki beni aradılar ana bacı ne varsa saydirdim zaten o parayida alıp bir taraflarına s forumda konu açsan ne olacak site vermedikten sonra boş iş
Kanka site versin diye mi diyorum sence rezilliği herkes görsün diye

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,596
10,510
113
Görmüş olsaydım örneğin yatırımda bulunmazdım 1 aydır bu gruba yatırım yapıyorum ben kanka

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,596
10,510
113
Açarım konu ben aktif de kalır 1 ay ne halt yiyorlarsa yesinler

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Kanka site versin diye mi diyorum sence rezilliği herkes görsün diye
Gunde kac bin tane konu açılıyor ne salak adamlar forumda ikimisli nin açılan kac konusunda dile getirdim zaten 20k parami 2fa açıkken hiç ettiler diye görmeniz lazimdi

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,596
10,510
113
Gunde kac bin tane konu açılıyor ne salak adamlar forumda ikimisli nin açılan kac konusunda dile getirdim zaten 20k parami 2fa açıkken hiç ettiler diye görmeniz lazimdi
Kanka o dediğin araya kaynar ama işte konulara yazman denk gelir ya da gelmez ama konu açılsa 3 gün kalsa yüzde 30 u forumun bilir durumu en az

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,239
1,157
113
Dost ben her turlu düzlüğe çıkarım slot beni biraz yoruyor yoksa benim kimseye ihtiyacım yok ama bu günleri gördükten sonra ay sonuna 8 gün kaldı pek birsey kalmadi parasız kalanı s.. yapsınlar bu saatten sonra bir tane dm gelsin bana eger ifşa da etmezsem s... neyse uzatmanın anlamı yok konuda da durmanın anlami kalmadi kaçtım ben iyi geceler Allah a emanet
Dm kapalı ki

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Kanka o dediğin araya kaynar ama işte konulara yazman denk gelir ya da gelmez ama konu açılsa 3 gün kalsa yüzde 30 u forumun bilir durumu en az
1 hafta banliydim zaman da gecti üstünden hesabida kapattım kanıt ta kalmadi geçti gitti iste benim de ilk defa bu şekilde param hiç oldu

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,304
54,118
113
Neyse kin bende yoktu da bundan sonra kin beslicem ama forumdan kac cengiz kac ban yemeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...