- 48,725
- 53,524
- 113
Ceyrek bitti deneme yok
Ben 4 sitede döndürüorum genelde sorun yaşamadık bakalımBaktim o siteye de pek güven vermedi gün oluyor 20 30 50 yat yapıyoruz bari saglam siteleri tercih edelim ne olur ne olmaz diye dost
Aynen 8 dakika top kullanmadı bu da bize denk grldi 😅Hic kullanmadi maxey george denedi hep
Dedim sana dost play of maci bide embid yok oda olsa adam topa dokunamadan maci bitirirdi suan yıldız oyuncular sahne alıyor genel deBen 4 sitede döndürüorum genelde sorun yaşamadık bakalım
Bu arada kupon gitti macera aradık olmadı 😅
Aynen gudubet site 10 gündür çekim yokAllah o betvaktinin belasını versin sana bol şanslar cano gudubet site.
Valla yav simdide kenardaAynen 8 dakika top kullanmadı bu da bize denk grldi 😅
Biz 2 aydır yatırıyoruz 1 kere çekim yok bu lanetli efsunlu siteyi kurarken zemzem suyuyla abdest aldırıp inşallah kimse kazanamaz diye kutsamışlar sorun sende değil vallahi sitede ben buna kesin ikna oldum kimse kazanamıyor bu lanet sitede 😁Aynen gudubet site 10 gündür çekim yok
Misli betbox dan çekioz günlük 1 k bursya haraca bağladık 😅😅
Belki dedim bi süpriz yaparmı yapamadı sağlık olsun ErhanımDedim sana dost play of maci bide embid yok oda olsa adam topa dokunamadan maci bitirirdi suan yıldız oyuncular sahne alıyor genel de
Aynen bazen yuksek oran da denenir dost neyse geçmiş olsun bir daha ki sefere artıkBelki dedim bi süpriz yaparmı yapamadı sağlık olsun Erhanım
1.30 dan yatcağıma 7 orandan yatayım
1 e 1 de minimum çekim 5 k yaBiz 2 aydır yatırıyoruz 1 kere çekim yok bu lanetli efsunlu siteyi kurarken zemzem suyuyla abdest aldırıp inşallah kimse kazanamaz diye kutsamışlar sorun sende değil vallahi sitede ben buna kesin ikna oldum kimse kazanamıyor bu lanet sitede 😁
Haklsiin benim gibi uzman biri bile betvaktiden cekim yapamaz hale geldi kendi hesabım ile 3 defa 10 cektim nb oldum belki de senin hesab ta sikinti vardır pauhaBiz 2 aydır yatırıyoruz 1 kere çekim yok bu lanetli efsunlu siteyi kurarken zemzem suyuyla abdest aldırıp inşallah kimse kazanamaz diye kutsamışlar sorun sende değil vallahi sitede ben buna kesin ikna oldum kimse kazanamıyor bu lanet sitede 😁
Aynen aynen 100 tane kupon var hepsi tek golden kayıp 3 Maç yaptım tek gol tek maç yaptım yine tek gol 5 Maç yaptım yine tek gol oh be yanlız değilmişim rahatladım şimdi 😁1 e 1 de minimum çekim 5 k ya
Sana yemin ederim 4 5 kere 4700 4800 den 0 ladığımı bilirim bu gudubet sitede 😅
Önemli olan eğlenmekti ssğlık olsun yarın paslasalım futbol kombin için maçlar güzelAynen bazen yuksek oran da denenir dost neyse geçmiş olsun bir daha ki sefere artık
Doğru sizin hesapta kg verdiğiniz maç 1-1 iken bende 1-0 bitebilir bu sitede herşeye mümkün 😆Haklsiin benim gibi uzman biri bile betvaktiden cekim yapamaz hale geldi kendi hesabım ile 3 defa 10 cektim nb oldum belki de senin hesab ta sikinti vardır pauha
Dost bu betvakti olayı var 1000 e 1000 freebet nasıl bu.guvenilir mi? İki kere yatırım yaptım aldım da Kazan sağlayamadım kazanç sağlandığında kelek yaparlar mıBetvakti aldık başarılı olursak 1 dosta roll yaptırırız tanıdığımız güvendiğimiz 2 3 dosta ulaşırız
Ayrıca kendim de özelden 1 dosta ulaşacağım