- 88,676
- 30,922
- 113
Port macı para dagıttıBu krizde risk alinmaz
Port macı para dagıttıBu krizde risk alinmaz
Ben unuttum o isleri yaslandik parada yokBak bak roll nedir nasıl yapılır ders al
Gençlerin önünü açmak lazım artıkBen unuttum o isleri yaslandik parada yok
Bu kadar eksige ragmen fena ust yaptilar ama orlando cogu kisiyi yatirdi cogu kisi orlandoya vermisti clevde kimse yoktu ama fark attiPort macı para dagıttı
Önce @Hayatindibi ile yapacağım. Onun canı sıkkın galiba bugün, yarın zorla roll yaptırırım ona. Sonraki de söz sana olsun@Eschelon bizede vardı bir rol sözün ama geçen sene![]()
Gencler bizden beter broGençlerin önünü açmak lazım artık
Kırmızıyi vermedi bence bitmezBitti sanirim
Baş tacisin dost kazan sende biz izlerken de keyif alıyoruz dostlarimiziÖnce @Hayatindibi ile yapacağım. Onun canı sıkkın galiba bugün, yarın zorla roll yaptırırım ona. Sonraki de söz sana olsun
Mehmet abi cok alingan abi onu bi masaj salonuna goturmek lazim ramazandan sonraÖnce @Hayatindibi ile yapacağım. Onun canı sıkkın galiba bugün, yarın zorla roll yaptırırım ona. Sonraki de söz sana olsun
Seni bekliyorduk bitirmek için yemek boğazında kalmasın diye acele etmedikKırmızıyi vermedi bence bitmez
Maç bakıyorum dostumO zaman rol bittiğine göre @JayJayOkocha ve @Eschelon tebrikler güle güle harcayın
Skstr kuytu kosede vermesi lazimKırmızıyi vermedi bence bitmez
BekliyoruzMaç bakıyorum dostum
Dost biz bu işin kitabını yazdık tam sayı seçeneği olsa onuda alacaktıkMaç tam 36 da bitmiş![]()
Bugün gittim masaj salonuna, bilsem onu da ışınlardımMehmet abi cok alingan abi onu bi masaj salonuna goturmek lazim ramazandan sonra
Hadi bakalimMaç bakıyorum dostum
Bakma dost bulamazsın herkes sahur yapıyor sporcularda insanMaç bakıyorum dostum
Onceden haber ver abiBugün gittim masaj salonuna, bilsem onu da ışınlardım![]()