Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JayJayOkocha Kasa 2400 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
25,049
113
Valla para vursam sorun değil 10 20 faeketmez dağıtırım daha önce çok attık
Kendi cebimizden kupon yapıoz kazanalım birkaç dosta fsydsmız olsun diye ama gına geldi Erhanım yönetime de bildirip ban yemesini istemiom herkesin ihtiyacı var inan hassas davranıyorum
Dünya hassas kalpler için cehennem kardeşim

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Valla para vursam sorun değil 10 20 faeketmez dağıtırım daha önce çok attık
Kendi cebimizden kupon yapıoz kazanalım birkaç dosta fsydsmız olsun diye ama gına geldi Erhanım yönetime de bildirip ban yemesini istemiom herkesin ihtiyacı var inan hassas davranıyorum
Dun 2 3 kupon yaptım 10 kisiyi etiketledim kazanırsam dağıtım diye zaten foruma katkımız olsun diyoruz arka planda 50 100 oynayan adamalr var onları da biliyoruz ona rağmen yine bunaltiyorlar insani açmamak lazim herhal de konu bu isin çözümü yok

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,359
21,830
113
Dun 2 3 kupon yaptım 10 kisiyi etiketledim kazanırsam dağıtım diye zaten foruma katkımız olsun diyoruz arka planda 50 100 oynayan adamalr var onları da biliyoruz ona rağmen yine bunaltiyorlar insani açmamak lazim herhal de konu bu isin çözümü yok
Biliyorum kardeşim 30 k kazanıp 5 saat bekletip 500 atanı da gördük 100k kazanıp 2 3 k atanıda biz şurda 3 5 k kazanıp atma derdindeyiz maksat gönül kazanmak

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,047
113
Dun aynisini ben yazdım yemin ederim hatta dedim ki eskiden kazanç oldugun da millet yazardi şimdi ise kupon paylaşınca geliyor kupon kayip ta olsa yazıyorlar bunlar hakikatten haddi asiyorlar arada sırada muhabbet ettiigin kisiler olunca şikayet te edemiyorsun en samimi olduğum kimse yazmaz ama para için bu duruma bir care bulunması lazım bende dun çok bunaldım vallahi
Beni neden ifşa ediyorsun dost. Kuponun kaybetmişse bile kredi çekip atabilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...