- 43,416
- 7,837
- 113
Kesene bereket knka@ahmetc10
@Muroo1988 harici bu mesajı ilk begenen 5 kisiden +3 kisiyi ben cekeyim o zaman kimin sansına cıkarsa
Kesene bereket knka@ahmetc10
@Muroo1988 harici bu mesajı ilk begenen 5 kisiden +3 kisiyi ben cekeyim o zaman kimin sansına cıkarsa
İBAN sana mı atalım AhmetKesene bereket knka
Rol sahibi belirler knkaİBAN sana mı atalım Ahmet
Bro konuda ya 5 yada 6nkisi vardi zaten 1 kisi uzulmesin1 kisiye fazla yararımız dokunsun son 70 liradan 2 kuponla geldi bu roll
Daim olsun kesene bereket can1 kisiye fazla yararımız dokunsun son 70 liradan 2 kuponla geldi bu roll
@ahmetc101250 atsam dağıtımı halledermisin cekimi bekliyorum ama o 70 benim de son kursunmus haberim yok yarın harman kalacaktık 😂
Bende kesinti yok hallederim1250 atsam dağıtımı halledermisin cekimi bekliyorum ama o 70 benim de son kursunmus haberim yok yarın harman kalacaktık 😂
Ben de tam onu kurtarmaya çalışıyorum biliyor musun bugün1250 atsam dağıtımı halledermisin cekimi bekliyorum ama o 70 benim de son kursunmus haberim yok yarın harman kalacaktık 😂
Sıkıntı yok kardeşim sen halledersin
Problem yok knka fast ücreti almıyosa sen dağıtSıkıntı yok kardeşim sen halledersin
Ulan buradan geleni en az 3K yapmam lazımProblem yok knka fast ücreti almıyosa sen dağıt
Bende teb var kesinti yapmıyorProblem yok knka fast ücreti almıyosa sen dağıt
İnş knkaUlan buradan geleni en az 3K yapmam lazım
Knka kesinti yapmıyormuş teb’te. @Kesknly dağıtsın istersen @Jesse PinkmanBende teb var kesinti yapmıyor
İBAN'ı kime atalım biraz uyuyayım yaİnş knka