- 24,639
- 17,597
- 113
Bana at sen 😂😂😂İBAN'ı kime atalım biraz uyuyayım ya
Bana at sen 😂😂😂İBAN'ı kime atalım biraz uyuyayım ya
şansimi skim begenende bile 6nci oldum@ahmetc10
@Muroo1988 harici bu mesajı ilk begenen 5 kisiden +3 kisiyi ben cekeyim o zaman kimin sansına cıkarsa
Kanka canliya yaz.cekim ve yatirim.talebiniz.biraz daha hizli.olabilir mi.diye pendlerler.hemen5 sene bu sektörde calıstım kıbrıs gürcistan eger site kücük degilse riskcileri de tecrübeliyse max bi cekimi 2 dkda detaylı kontrol edip kasa durumuna göre 6 haneye kadar direkt isleme alıyor bize 5 dk cekim bekletince kızarlardı 15 dkdır yenıde cekım cinnet geciriyorum böle kaşarları görünce
Uyuyorlarrdir5 sene bu sektörde calıstım kıbrıs gürcistan eger site kücük degilse riskcileri de tecrübeliyse max bi cekimi 2 dkda detaylı kontrol edip kasa durumuna göre 6 haneye kadar direkt isleme alıyor bize 5 dk cekim bekletince kızarlardı 15 dkdır yenıde cekım cinnet geciriyorum böle kaşarları görünce
Ödesin de i****** yapmışsın da5 sene bu sektörde calıstım kıbrıs gürcistan eger site kücük degilse riskcileri de tecrübeliyse max bi cekimi 2 dkda detaylı kontrol edip kasa durumuna göre 6 haneye kadar direkt isleme alıyor bize 5 dk cekim bekletince kızarlardı 15 dkdır yenıde cekım cinnet geciriyorum böle kaşarları görünce
O zaman geliyorPendinge aldılar
Gelir knka o zamanPendinge aldılar
pandikmi attilar 🤒🤕Pendinge aldılar
Uykun yoksa gerilme en dandik site bile 1 saatte oduyor artik5 sene bu sektörde calıstım kıbrıs gürcistan eger site kücük degilse riskcileri de tecrübeliyse max bi cekimi 2 dkda detaylı kontrol edip kasa durumuna göre 6 haneye kadar direkt isleme alıyor bize 5 dk cekim bekletince kızarlardı 15 dkdır yenıde cekım cinnet geciriyorum böle kaşarları görünce
ben attımm dayıpandikmi attilar 🤒🤕
Şimdi mi no Bonus yaptıEkli dosyayı görüntüle 818199Kücük site sikici
6 kisi var zaten tamamiCekim geldi arkadaslar cekiyorum 5 kisiden 3 kisi
ben attımm dayı
Pandik attilar okudum msjiPendinge aldılar
Aynen %50 freebet ile 2 gecedir 5k cekiyorum 3xlwin214.com 500 yatırıma max 250 veriyolar tavsiye ederim max cekim 5kŞimdi mi no Bonus yaptı
tek ben deglmisimPandik attilar okudum msji
Üyeliğim var bir kere Yatırım yok burayaAynen %50 freebet ile 2 gecedir 5k cekiyorum 3xlwin214.com 500 yatırıma max 250 veriyolar tavsiye ederim max cekim 5k
3. Gece başı ağrımışAynen %50 freebet ile 2 gecedir 5k cekiyorum 3xlwin214.com 500 yatırıma max 250 veriyolar tavsiye ederim max cekim 5k
Cektikten sonra agrısın be kral 1255tane daha site var3. Gece başı ağrımış