- 15,346
- 8,160
- 113
Tebrikler
Şansın bol olsun iyi yakalıyosunbak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
Haftasıny guzel maclar var drvam etbak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
Bol şanslar dost siteler yerine siz biz kazanalım zatenbak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
O da ona bağlı, dedik ya taktiği buldu kazanıyor zekatını verip devam ediyor tek tekTertemiz adamın şansı üstünde ama tatmin edici yerde bırakmalı @kalabak22
Bol şans@kalabak22 senden sonra komik durcak ama napalım bülten kısıtlı
Bol şans dost@kalabak22 senden sonra komik durcak ama napalım bülten kısıtlı
bahsetme nazar degmesinbak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
kesene bereket@Deadlong iban atar misin takip ediyorum ozelden yazarsin
ben kacar kral bol sans sana da denk gelirse vurursun@kalabak22 senden sonra komik durcak ama napalım bülten kısıtlı
Bol sans dostumm@kalabak22 senden sonra komik durcak ama napalım bülten kısıtlı
1 kısı daha adaya veda ettı@Deadlong iban atar misin takip ediyorum ozelden yazarsin
Bol şanslar kuzen@kalabak22 senden sonra komik durcak ama napalım bülten kısıtlı
Şans seninleyken devam etbak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste