Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling joafelix / Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,839
3,686
113
bak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
Şansın bol olsun iyi yakalıyosun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,727
37,757
113
bak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
Haftasıny guzel maclar var drvam et

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,517
8,638
113
Bol şanslar dost siteler yerine siz biz kazanalım zaten

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
Adam kendisi kazanıyor rol actirdiklari kazanamıyor 🥺

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,310
3,541
113
b
bahsetme nazar degmesin :) bosver sen 50 k var sadece öyle düsün :)

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,346
8,160
113
İki gün oynama.tum şansı üstüne çekmişsin biz de kaybediyoruz olmuyor böyle hoca.:)

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,887
3,272
113
Şans seninleyken devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...