- 5,049
- 2,159
- 113
4 uncu ceyrwgı 3 ve ustu fark dedık 2.60 oran 2 tl vsrdı 5 tl oldusan maçına üst mü oynadın alta döndü aw
Ekli dosyalar
-
738.9 KB Görüntüleme: 11
4 uncu ceyrwgı 3 ve ustu fark dedık 2.60 oran 2 tl vsrdı 5 tl oldusan maçına üst mü oynadın alta döndü aw
Kader utansinolan bu
o dep genelde ilk yarı sağlam atıyor da ev mal gibi oynuyoryeni zelanda baslicak kadroları bekliyorum
Banliyim orda maalesefEn para kullansana Tahir dost
4 sayı farkla bıttı 3 ve ustu fark demıstım oran 2.60 2 tl vardı hwsapta 5 tl olduarka planda devam edıyorum çok dağıttım kral
@Hamzaxaslan gordunmu dost her sayfaya yazdın dedın sonuc geldı ama para yok ıste4 sayı farkla bıttı 3 ve ustu fark demıstım oran 2.60 2 tl vardı hwsapta 5 tl oldu
cano para olmadığı için her sayfaya yazmaya gerek yok@Hamzaxaslan gordunmu dost her sayfaya yazdın dedın sonuc geldı ama para yok ıste
Cokda güzel kazandın bayagidir bu kadar şanslı kimse görmemiştim.yazi tura oyunu olsa dik gelir desen dik gelecek.fazla zorlama derim mutlu uyuycaksin ne guzelarka planda devam edıyorum çok dağıttım kral
Para oluncada insanın uykusu gelmiyorki dostCokda güzel kazandın bayagidir bu kadar şanslı kimse görmemiştim.yazi tura oyunu olsa dik gelir desen dik gelecek.fazla zorlama derim mutlu uyuycaksin ne guzel
DmLa uyurken bile hayır yapmış rollum
en cok dillendirip isteyene degil kafasına esene verirVay be bizede cikarmi acaba hayırlı olsun
Tebrik ederim@kalabak22 kardesimize şükranlarımızı sunar daima kazanc dileriz
2 k 10 k olursa 5 k burda 2 3 kisiye bölüsürüz
Tanrı vol 2 helalen cok dillendirip isteyene degil kafasına esene verirgünaydın
Soytarı Tahir yine milleti mi eğlendiriyon 🤣😂@Wiskas Olmadan olmaz