- 10,514
- 8,636
- 113
O öyle yapmaz kanka 🤣O da çıkıp 2 mesaj atan birisine dağıtsın 😅 dağıtımı olan kişi de roll açsın o da öyle yapsın
O öyle yapmaz kanka 🤣O da çıkıp 2 mesaj atan birisine dağıtsın 😅 dağıtımı olan kişi de roll açsın o da öyle yapsın
Bitti😁Sorma 😀
Sağlık olsun elime geçerse iyiliğine karşılık vercemSorma 😀
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 974824
gece filtresi yüzünden bunu atamadım @joafelix hakkını hela et gelırse ve de annem kupon yatarsa yarın bı rool daha açarsın musaıt oldugunfa
Bol şanslar bro iyi dağıttın 1 in 1000 olsun hayırlı geceler.Ekli dosyayı görüntüle 974824
gece filtresi yüzünden bunu atamadım @joafelix hakkını hela et gelırse ve de annem kupon yatarsa yarın bı rool daha açarsın musaıt oldugunfa
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 974824
Saol dostSağlık olsun elime geçerse iyiliğine karşılık vercem![]()
Bol sansssssEkli dosyayı görüntüle 974824
Hoca oynama yat uyuEkli dosyayı görüntüle 974824
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 974824
gece filtresi yüzünden bunu atamadım @joafelix hakkını hela et gelırse ve de snn kupon yatarsa yarın bı rool daha açarsın musaıt oldugunfa
10.6Ekli dosyayı görüntüle 974824
gece filtresi yüzünden bunu atamadım @joafelix hakkını hela et gelırse ve de snn kupon yatarsa yarın bı rool daha açarsın musaıt oldugunfa
teşekkürler kralBol şanslar bro iyi dağıttın 1 in 1000 olsun hayırlı geceler.
Bol şans @kalabak22Ekli dosyayı görüntüle 974824