- 51,870
- 49,111
- 113
Geceleri havale işlerini biraz aksatiyorlar siteler dosttülbentte baya bozmuş eskıden 1 saate gonderırdı bunları
Geceleri havale işlerini biraz aksatiyorlar siteler dosttülbentte baya bozmuş eskıden 1 saate gonderırdı bunları
El.degistirditülbentte baya bozmuş eskıden 1 saate gonderırdı bunları
Kuzen Kuzen diyenler var ya denk gelmedi mi hiç hwhwkuzen kim la![]()
Benım hesabı kapattı sedat pekere cagrı yapsanda acılmaz dedıleetülbentte baya bozmuş eskıden 1 saate gonderırdı bunları
Belli olmuyoki bazen 10 dkda geliyo bazen 10 saattülbentte baya bozmuş eskıden 1 saate gonderırdı bunları
Gördük onuBenım hesabı kapattı sedat pekere cagrı yapsanda acılmaz dedılee
kim la onlar gelmedi yaKuzen Kuzen diyenler var ya denk gelmedi mi hiç hwhw
Çarşıları pazar olsun da bana ters geliyorneler var dm de film çıkar bilirsin sende
Bi umut bekliyozda işteDost bu sefer iki kişiden biri olma ihtimalimiz varmıdırkıyıda köşede sans cikarmi bize yoksa yatalım mi
![]()
Roll açıp kaybetti bilekim la onlar gelmedi ya![]()
Bir umuttur yaşamak dost umuttan başka neyimiz kaldiki hayattaBi umut bekliyozda işte
Vallahi keyfim hiç yok kanka var bi ibnelik haftada bir kör kütük hasta oluyorum son 2 aydır@tahir1603 nasil oldun lo
Ilacin ben de kanka ama uzagizVallahi keyfim hiç yok kanka var bi ibnelik haftada bir kör kütük hasta oluyorum son 2 aydır
Sorma ziyan olmuşuzBir umuttur yaşamak dost umuttan başka neyimiz kaldiki hayatta
Bu gece başarılı rol yapacak adam burda da şans vermiyorlar dostRoll açıp kaybetti bile