- 27,857
- 13,320
- 113
yav cano adam kaç defa yazdı aynı mesajı her sayfada var kımse takmıyor ısrarla yazıyor para olsa hatrı için ben oynayacamoynasana hamza adamın kuponu niye kızıyorsun
yav cano adam kaç defa yazdı aynı mesajı her sayfada var kımse takmıyor ısrarla yazıyor para olsa hatrı için ben oynayacamoynasana hamza adamın kuponu niye kızıyorsun
borc verebilirim😂😂param kalmadı ki kral
Kesene bereket dost yatırım yapınca etiket atarım cansın ❤ıcımden geldı kupon yaptım 2 kısıye daha yardımcı oldum rool konusu degıl sonucta
-
@TestoHaylan06
@tahir1603 bol şansınız olsun sızlerınde ınsallah kazanç sağlarsınız
40lık vamı 40lık
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAborc verebilirim😂😂
Tek adım 2 kişi ödül dicez aga maksat olursa dağıtım olsun kesene bereketıcımden geldı kupon yaptım 2 kısıye daha yardımcı oldum rool konusu degıl sonucta
-
@TestoHaylan06
@tahir1603 bol şansınız olsun sızlerınde ınsallah kazanç sağlarsınız
bol şans kral kazanç sağlarsın umarım@kalabak22 gönderdiğinin yarısını @TestoHaylan06 a gönderdim
senındır paranTek adım 2 kişi ödül dicez aga maksat olursa dağıtım olsun kesene bereket
Sağol dost geldi@kalabak22 gönderdiğinin yarısını @TestoHaylan06 a gönderdim
8.67₺ kesseydin içindenTek adım 2 kişi ödül dicez aga maksat olursa dağıtım olsun kesene bereket
vur gel tahirimmmmTek adım 2 kişi ödül dicez aga maksat olursa dağıtım olsun kesene bereket
Kestim vallahi 1490 attım sordum da havale ücreti varmış8.67₺ kesseydin içinden
ben 50 lira fazla gonderıyordum hep de arkadan aram gelınce unuttum kralKestim vallahi 1490 attım sordum da havale ücreti varmış
En para kullansana Tahir dostKestim vallahi 1490 attım sordum da havale ücreti varmış
20 tl atayım tahirle ortak olalım kasaya ahhshshshsben 50 lira fazla gonderıyordum hep de arkadan aram gelınce unuttum kral
O alışkanlık olmuş bende de bana atan da benim attığımda 10 lira fazlasıyla oluyor genelde testo da varmış bakiye hallettik sagolasij agaben 50 lira fazla gonderıyordum hep de arkadan aram gelınce unuttum kral
Yaşlı moruk sende para varmiborc verebilirim😂😂