- 51,861
- 49,105
- 113
Emeğine sağlık dostilettim rol acıcaklar kesene bereket ben kimseyi ayırt etmem allah herkesin gönlüne göre versin ben lose oldum olmasam 5 k hepsini dagıtcaktım sagolsun dost yinede
Emeğine sağlık dostilettim rol acıcaklar kesene bereket ben kimseyi ayırt etmem allah herkesin gönlüne göre versin ben lose oldum olmasam 5 k hepsini dagıtcaktım sagolsun dost yinede
Sıkma canını dostum olmuş ölmüşe çare yokilettim rol acıcaklar kesene bereket ben kimseyi ayırt etmem allah herkesin gönlüne göre versin ben lose oldum olmasam 5 k hepsini dagıtcaktım sagolsun dost yinede
Haydi bakalım son Umut sen kaldınAga para geleli 1 dk oldu bi siteyi acsyim yatirim gecsin hesaba mac bulup oynayim skdkdkenej
takip edin umut var akındaAga para geleli 1 dk oldu bi siteyi acsyim yatirim gecsin hesaba mac bulup oynayim skdkdkenej
Beşiktaş 35 saniyede sigara alıp geldi ,2 dakika 21 saniyede paketi bitirdiAga para geleli 1 dk oldu bi siteyi acsyim yatirim gecsin hesaba mac bulup oynayim skdkdkenej
kismetİnşallah ama bize pek umut vari konsmadi![]()
Kupon atmaya devam et reıs bende acarım sıra gelır roll belkı puabajşşşştttt acar bırazdan konuları arkadaşlar
İnanırım akınımAga para geleli 1 dk oldu bi siteyi acsyim yatirim gecsin hesaba mac bulup oynayim skdkdkenej
kim beklicek o kadar ooooAga para geleli 1 dk oldu bi siteyi acsyim yatirim gecsin hesaba mac bulup oynayim skdkdkenej
Kalbin temiz sağlık olsunilettim rol acıcaklar kesene bereket ben kimseyi ayırt etmem allah herkesin gönlüne göre versin ben lose oldum olmasam 5 k hepsini dagıtcaktım sagolsun dost yinede
ganicus senin canın sagolsun reis 1 k casineon iade var istersen alŞans burda bile gülmedi kaç saattir hiç şaşırmadım
Masallah djjsdmndndBeşiktaş 35 saniyede sigara alıp geldi ,2 dakika 21 saniyede paketi bitirdi
Ağzını hayra aç la dur zaten alana kadar canımız çıkıyorBeşiktaş 35 saniyede sigara alıp geldi ,2 dakika 21 saniyede paketi bitirdi
Eyvallah dost sen çevir boşver beni düşünmen yeter teşekkürganicus senin canın sagolsun reis 1 k casineon iade var istersen al
Yaein bir paket gondercem sozzzzAğzını hayra aç la dur zaten alana kadar canımız çıkıyorüzerine titriyoruz adam hemen bitirdi
o nasil oluyorganicus senin canın sagolsun reis 1 k casineon iade var istersen al
Adamsın alikemalim kazanda inşallahYaein bir paket gondercem sozzzz
Adamganicus senin canın sagolsun reis 1 k casineon iade var istersen al