Doğru hocam bizden yedi yedi gitti quarejma quarejma diye dolaştı burdaGalatasaray lisesi mezunu
Doğru hocam bizden yedi yedi gitti quarejma quarejma diye dolaştı burdaGalatasaray lisesi mezunu
E öyle atarsanız tabi tutamam beyefendiUsdt mi dost yine ona göre
Cekeriz kriptoBize Tron lazım dost usdt veya havale gönderim yapanların kupona inşallah yatar diyoruz
Maalesef yanlışHayatımız da kaydı hocam sen polonyadasin bir elin borekte bir elin kıymada rahatsın
Dayı sen polanyadamisinMaalesef yanlış
Allah’ını seversen bari bi 10 spin 1 liradan kod bul at şuraya iyi değilim diyorumE öyle atarsanız tabi tutamam beyefendi
AynenDayı sen polanyadamisin
Yalvarıyorum böyle konuşmaAllah’ını seversen bari bi 10 spin 1 liradan kod bul at şuraya iyi değilim diyorum
Bol snss abicıkan 5 kişiden birine toplu atarız o dagıtır bi gelsinde
Güzel bir yermi üniversitesi filan iyimj
Bol bol şans abi umarım gelir sigara alacamCekeriz kripto
İntihar mektubunun altına senin Tc yi yazmayanı da zenciler bilmem ne yapsın morukYalvarıyorum böyle konuşma
Mangal yapmadan nereyeİntihar mektubunun altına senin Tc yi yazmayanı da zenciler bilmem ne yapsın moruk
Ağlaya ağlaya koparcaz şimdi enayiyi sesetme dostMangal yapmadan nereye
Freespin kazancı sporda geçerli mi😂Ağlaya ağlaya koparcaz şimdi enayiyi sesetme dost
Fena değil hacı üni falan da iyidirGüzel bir yermi üniversitesi filan iyimj
Yine mi yalan dost ağzına yuva yaptı bu sıraNeyse ben bi rol yapayımda forum bi rol nasıl yapılır görsün vaktide geldi zaten