- 22,158
- 11,427
- 113
Terim sahaya üçlü çektir tayfaya
Sen awk kaç msj yazdım dm attım yokmusaydin beni la.yoksaydiysan sorun yok ama bilelim böle deli gibi kendi kendime yazıyom gibi oluyo
Kime diyorum ben illa şamarlıcam gece gece birini
Konuma baksana kafayı yicem makara döndürüyorlar kesicem kendimi şimdiŞöyle dost alalim ifadelerini kimse onlar federal burda rahat ol
O terim buraya gelecek hesap verecek
Ula ne sinyaliSinyal çakıyorum adamda tık yok aw
Dmden fix at diyor foncu dostumUla ne sinyali
Yok abi la ne zaman yazdın dm yok valaSen awk kaç msj yazdım dm attım yokmusaydin beni la.yoksaydiysan sorun yok ama bilelim böle deli gibi kendi kendime yazıyom gibi oluyo
Hocam mı o ? Saygılar
Kafayın içindekini boşa taşıyorsun gereksizUla ne sinyali
Ne içmiş o sorsana onun kafa iyi gibi geliyo bana fakir bu ot falan alamaz balı çekmiştir hamminaTerim sahaya üçlü çektir tayfaya
La havle ve la kuvvete ...Ula ne sinyali
Evdeki bozukluklarla Bali almış parkta çekiyor diyorlarNe içmiş o sorsana onun kafa iyi gibi geliyo bana fakir bu ot falan alamaz balı çekmiştir hammina
Ben yerine başkasına yazmış awEvdeki bozukluklarla Bali almış parkta çekiyor diyorlar
Ula bekle az gelecemHocam Allah çarpsın kesecem kendimi @Fterim1905
Yaşlandı oda mazur görBen yerine başkasına yazmış aw
ahahahah sana diok kızgın suratı atıon kafanın ıcındekini ağırlık olsn kas yapsn diye taşıyor gereksizLa havle ve la kuvvete ...
Terim herkesi psikopat yaptı.Konuma baksana kafayı yicem makara döndürüyorlar kesicem kendimi şimdi