Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Joequanqa | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roberto Baggio

Gerçek klas asla Eskimez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
140
61
28
Ben bişey istemiyorum da takip etmiyen arkadasa Buradan gelen kazançla Roll vermek biraz saçma oldu gene para sahibi bilirde garip geldi takip edenlere ayıp oldu gibi zaten 3-4 kişi takip etti ufak bı roll yaptirsan kafiydi @JoeQuanqa

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,030
24,839
113
Multi dost nedir hocam anlamadım kötü birşey demedim adama konu sahibi sen değilsin neden böyle terso konuşuyorsun ki maddi bı talebimiz de yok adamdan
Roll sahibi arkadaşım çok dağıtım yaptı vefa gösterdiği dostları da olacaktir elbet. Kimseyi zorla takip ettirmiyor mevzu bu

JoeQuanqa

Satranç bittiğinde şah ta piyonda aynı kutuda olur
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113
Ben bişey istemiyorum da takip etmiyen arkadasa Buradan gelen kazançla Roll vermek biraz saçma oldu gene para sahibi bilirde garip geldi takip edenlere ayıp oldu gibi zaten 3-4 kişi takip etti ufak bı roll yaptirsan kafiydi @JoeQuanqa
Kardeşim burası rol değildi yattı başta sonra kayıpla arkada devam ettim ki kaldı ki kimseye takip edin dedim mi onuda geçtim 3 adımın 2 adımını kendim arka planda yaptım tutunca attım istesem dağıtmam forum canlansın diyede 2 rolcü seçtik ne yapsak beğendiremeyiz size zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...