Zamanında şakşakçısı ahlâk dersi veriyordu bana sonra milleti dolandırdı kaçtıKörleri karşıdan karşıya geçirsede olur
Zamanında şakşakçısı ahlâk dersi veriyordu bana sonra milleti dolandırdı kaçtıKörleri karşıdan karşıya geçirsede olur
Ya yolun ortasında bırakırsaKörleri karşıdan karşıya geçirsede olur
Bu da aynısinin lacivertiZamanında şakşakçısı ahlâk dersi veriyordu bana sonra milleti dolandırdı kaçtı
Odamı carptı@Alikemal bu üyeye dikkat beyler
Muhtemeller içerisindeYa yolun ortasında bırakırsa
Ne oldu kanka@Alikemal bu üyeye dikkat beyler
Belliydi banada çok yapışmıştı geçen günlerde@Alikemal bu üyeye dikkat beyler
Tamam Multi dost . Sen öyle yaparsınBen bişey istemiyorum da takip etmiyen arkadasa Buradan gelen kazançla Roll vermek biraz saçma oldu gene para sahibi bilirde garip geldi takip edenlere ayıp oldu gibi zaten 3-4 kişi takip etti ufak bı roll yaptirsan kafiydi @JoeQuanqa
380 de ben gondermiştim helali hoş olsun😆
Herkesi vurmus380 de ben gondermiştim helali hoş olsun😆
Vay arkadaş 5 k mı çarpmış
Multi dost nedir hocam anlamadım kötü birşey demedim adama konu sahibi sen değilsin neden böyle terso konuşuyorsun ki maddi bı talebimiz de yok adamdanTamam Multi dost . Sen öyle yaparsın
Roll sahibi arkadaşım çok dağıtım yaptı vefa gösterdiği dostları da olacaktir elbet. Kimseyi zorla takip ettirmiyor mevzu buMulti dost nedir hocam anlamadım kötü birşey demedim adama konu sahibi sen değilsin neden böyle terso konuşuyorsun ki maddi bı talebimiz de yok adamdan
deli gibi roll takip ederdi 3 gundur felan yok bence aktif takip ediyor yazmiyor veya multi hesabi varHerkesi vurmus
Kardeşim burası rol değildi yattı başta sonra kayıpla arkada devam ettim ki kaldı ki kimseye takip edin dedim mi onuda geçtim 3 adımın 2 adımını kendim arka planda yaptım tutunca attım istesem dağıtmam forum canlansın diyede 2 rolcü seçtik ne yapsak beğendiremeyiz size zaten.Ben bişey istemiyorum da takip etmiyen arkadasa Buradan gelen kazançla Roll vermek biraz saçma oldu gene para sahibi bilirde garip geldi takip edenlere ayıp oldu gibi zaten 3-4 kişi takip etti ufak bı roll yaptirsan kafiydi @JoeQuanqa
Valla öyle anlamıyorum herkesde bana dm atıp Ali kemal beni vurdu diyor ben en son bu adama kufrettimVay arkadaş 5 k mı çarpmış