- 140
- 61
- 28
Eyw bizde kötü birşey demedik öyle Multi falan söylemişsin de ona biraz şaşırdımRoll sahibi arkadaşım çok dağıtım yaptı vefa gösterdiği dostları da olacaktir elbet. Kimseyi zorla takip ettirmiyor mevzu bu
Eyw bizde kötü birşey demedik öyle Multi falan söylemişsin de ona biraz şaşırdımRoll sahibi arkadaşım çok dağıtım yaptı vefa gösterdiği dostları da olacaktir elbet. Kimseyi zorla takip ettirmiyor mevzu bu
alikamal bu 😆😆😆Multi dost nedir hocam anlamadım kötü birşey demedim adama konu sahibi sen değilsin neden böyle terso konuşuyorsun ki maddi bı talebimiz de yok adamdan
Forumda bile multi kullanıyolar amaç ne anlamadım 🤣deli gibi roll takip ederdi 3 gundur felan yok bence aktif takip ediyor yazmiyor veya multi hesabi var
Bendende istemişti geçende vermedimValla öyle anlamıyorum herkesde bana dm atıp Ali kemal beni vurdu diyor ben en son bu adama kufrettim
Ben kendim için birşey demedim hocam Konu Rolling ya ondan öyle yazdım yoksa para senin istediğine istedigini verebilirsinKardeşim burası rol değildi yattı başta sonra kayıpla arkada devam ettim ki kaldı ki kimseye takip edin dedim mi onuda geçtim 3 adımın 2 adımını kendim arka planda yaptım tutunca attım istesem dağıtmam forum canlansın diyede 2 rolcü seçtik ne yapsak beğendiremeyiz size zaten.
Kitap kaç para kral@tahir1603 bu adama dikkat etmesenizde olur 10 numara adamdır
İyi etmissinBendende istemişti geçende vermedim
Tamam dostEyw bizde kötü birşey demedik öyle Multi falan söylemişsin de ona biraz şaşırdım
Sana bedava yiğidim imzalı hemdeKitap kaç para kral
Dikkat ediyorum ve çok beğeniyorum kendisini. Karakter olarak@tahir1603 bu adama dikkat etmesenizde olur 10 numara adamdır
Alikemal kim arkadaşım her yeni gelen üyeye sizler takip giden adammi zannediyorsunuz anlamadım ben burayıalikamal bu 😆😆😆
Gönder gönder adamligin kitabını okuyalım biraz nasiplenelimSana bedava yiğidim imzalı hemde
alikemal naberAlikemal kim arkadaşım her yeni gelen üyeye sizler takip giden adammi zannediyorsunuz anlamadım ben burayı
Elektirikler yok ama mum ışığında televizyon izliyorduk sene 4380Tamam dost
Alikemal kim arkadaşım sen neden bana alikemal diyorsun problemlimisin sen anlamadımalikemal naber
Nuribabacummmm diyordu ya o alikemalAlikemal kim arkadaşım sen neden bana alikemal diyorsun problemlimisin sen anlamadım
Sen alacağını almışsın bu alemden yigidim Sana nasıl dolandırılmayacagina dair bi makale armagan etmek isterimGönder gönder adamligin kitabını okuyalım biraz nasiplenelim