- 22,467
- 13,014
- 113
Parayı dikim senin kalbin zengin bize yaptığın iyilikleri biliyoz ağa abiBu hikayede yanan biz olduk fak fakiriz
Parayı dikim senin kalbin zengin bize yaptığın iyilikleri biliyoz ağa abiBu hikayede yanan biz olduk fak fakiriz
artık hikayeleri beğenmiyor@Passion90 kanja bi hikaye daha anlatsam sponsor olur musun
Seninkileride Biliyoz kardesim tertemiz bi delikanlısin evelallahParayı dikim senin kalbin zengin bize yaptığın iyilikleri biliyoz ağa abi
Eyw abi adamsinSeninkileride Biliyoz kardesim tertemiz bi delikanlısin evelallah
Ya dur tij koptu yerinden başlayacam işine gücüne@Passion90 kanja bi hikaye daha anlatsam sponsor olur musun
Kalası düzgün taşı diyom sanaYa dur tij koptu yerinden başlayacam işine gücüne
Kalas değil a.. Tava tijiKalası düzgün taşı diyom sana
Kardesim hadi bi 10 k yapistir da roll yapim ellerim titriyoBurda bir zengin var oda @akin1996 puahha
İsim rast gitsin abi 4 gün içinde 5 atarım yaparsinKardesim hadi bi 10 k yapistir da roll yapim ellerim titriyo
Gelsin acicaz kral. Biri benim gelsin açacağımBu rolculer nirdee açılmadı hala
Dedim size sahte etkinlik bu dodo para falan vermez 😁Gelsin acicaz kral. Biri benim gelsin açacağım
2 günde gelir yine hicbirsey olmamış gibi roll takip eder ödül alır . Alıştık artik
İşin gücün rast gitsin kardeşimİsim rast gitsin abi 4 gün içinde 5 atarım yaparsin
İns abi çekim gelsin ya tumbet beni dikecek yada ben onlariİşin gücün rast gitsin kardeşim
Mik onları ustaİns abi çekim gelsin ya tumbet beni dikecek yada ben onlari