- 64,945
- 36,230
- 113
Dost valla sadece iban atma hayali varmış sadece atayım ama almayım dedi bende seni önerdinLa cepte kuruş yok. Dolandırıcı diye konu açtıracaksın millete 🤣
Dost valla sadece iban atma hayali varmış sadece atayım ama almayım dedi bende seni önerdinLa cepte kuruş yok. Dolandırıcı diye konu açtıracaksın millete 🤣
Sana öncelikle bol şanslar diyelim. Bu forumda beni herkez tanır kimse ile alacak verecek muhabbetim olmaz senle de yok. Karşılık bekleyerek kimseye para göndermedim göndermem alırken de borç olarak almam.Herkese merhabalar ,
Kupon gelirse konu içinden bir kaç arkadaşa ulaşırım.
Rastgele...
Ekli dosyayı görüntüle 802931
İnş öyle olmazO değil adam şimdi kazandını görüp sinirlenip hırs yapıp bozduğu parayıda kaybeder genelde bu durum böyle oluyor umarım olmaz.
Oh be iyimiş tebrikler dost gene hiç yoktan iyi 10k kaar yani.5 bin az aldık ama yine aldık. Konu içinde en başından beri olan 5 kişi kim var
Ekli dosyayı görüntüle 802958
Ben varım reis5 bin az aldık ama yine aldık. Konu içinde en başından beri olan 5 kişi kim var
Tebrikler5 bin az aldık ama yine aldık. Konu içinde en başından beri olan 5 kişi kim var
Oooo tebrikler helall5 bin az aldık ama yine aldık. Konu içinde en başından beri olan 5 kişi kim var
Hep masa tenisiyle topladıAdam oynamasını biliyor 2dk sonra 5k azına kazanmış
Bakayım dost hemen ben marley kara kesin vardukda5 bin az aldık ama yine aldık. Konu içinde en başından beri olan 5 kişi kim var
Bol şanslar5 bin az aldık ama yine aldık. Konu içinde en başından beri olan 5 kişi kim var
Dostum sen ne diyorsun ? Ben mesajını görmedim bu 1. İkincisi tumbetten çekim yaptığımda mesaj attın gönderdim sana 300 TL. İki gün sonra paratimde güncelleme varken bana 300 TL lazimken sen bana 300 TL gönderdin ne benim sana borcum var ne de senin bana. Özelden yazdığımız şeyleri buraya niye atıyorsun ?Sana öncelikle bol şanslar diyelim. Bu forumda beni herkez tanır kimse ile alacak verecek muhabbetim olmaz senle de yok. Karşılık bekleyerek kimseye para göndermedim göndermem alırken de borç olarak almam.
Dün ve bugün mesaj attım gördüğün halde dönüş yapmadın. ben senin zor zamanında yanında oldum. Hatta birinde ilaç alacağını söylemiştin gecenin 12.1 i anında dönüş yaptım hemde ihtiyacınin fazlasi ile. bir diğerinde kız arkadaşınla hastane muhabbetiydi sanirim. Rollerde gördüklerimi saymiyorum bile. Karşılık beklemedim ama en sevmediğim şey iyiliği unutan insan. Sen yapılan iyilikleri unuttun cevap vermeye bile tenezzül etmedin cevap versen yeterliydi. Herkesin zor anı olabilir hepimiz yaşıyoruz ama sen çok ayıp ettin. Hadi Allah yolunu açık etsin bol bol kazançlar sana.