Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Boşa bozdun dost

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,945
36,230
113
Malesef kazandı 45k hüsran oldu

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,945
36,230
113
O değil adam şimdi kazandını görüp sinirlenip hırs yapıp bozduğu parayıda kaybeder genelde bu durum böyle oluyor umarım olmaz.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,457
29,750
113
Herkese merhabalar ,

Kupon gelirse konu içinden bir kaç arkadaşa ulaşırım.

Rastgele...
Ekli dosyayı görüntüle 802931
Sana öncelikle bol şanslar diyelim. Bu forumda beni herkez tanır kimse ile alacak verecek muhabbetim olmaz senle de yok. Karşılık bekleyerek kimseye para göndermedim göndermem alırken de borç olarak almam.
Dün ve bugün mesaj attım gördüğün halde dönüş yapmadın. ben senin zor zamanında yanında oldum. Hatta birinde ilaç alacağını söylemiştin gecenin 12.1 i anında dönüş yaptım hemde ihtiyacınin fazlasi ile. bir diğerinde kız arkadaşınla hastane muhabbetiydi sanirim. Rollerde gördüklerimi saymiyorum bile. Karşılık beklemedim ama en sevmediğim şey iyiliği unutan insan. Sen yapılan iyilikleri unuttun cevap vermeye bile tenezzül etmedin cevap versen yeterliydi. Herkesin zor anı olabilir hepimiz yaşıyoruz ama sen çok ayıp ettin. Hadi Allah yolunu açık etsin bol bol kazançlar sana.

Ekli dosyalar

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,945
36,230
113
Adam oynamasını biliyor 2dk sonra 5k azına kazanmış

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,685
113
Sana öncelikle bol şanslar diyelim. Bu forumda beni herkez tanır kimse ile alacak verecek muhabbetim olmaz senle de yok. Karşılık bekleyerek kimseye para göndermedim göndermem alırken de borç olarak almam.
Dün ve bugün mesaj attım gördüğün halde dönüş yapmadın. ben senin zor zamanında yanında oldum. Hatta birinde ilaç alacağını söylemiştin gecenin 12.1 i anında dönüş yaptım hemde ihtiyacınin fazlasi ile. bir diğerinde kız arkadaşınla hastane muhabbetiydi sanirim. Rollerde gördüklerimi saymiyorum bile. Karşılık beklemedim ama en sevmediğim şey iyiliği unutan insan. Sen yapılan iyilikleri unuttun cevap vermeye bile tenezzül etmedin cevap versen yeterliydi. Herkesin zor anı olabilir hepimiz yaşıyoruz ama sen çok ayıp ettin. Hadi Allah yolunu açık etsin bol bol kazançlar sana.
Dostum sen ne diyorsun ? Ben mesajını görmedim bu 1. İkincisi tumbetten çekim yaptığımda mesaj attın gönderdim sana 300 TL. İki gün sonra paratimde güncelleme varken bana 300 TL lazimken sen bana 300 TL gönderdin ne benim sana borcum var ne de senin bana. Özelden yazdığımız şeyleri buraya niye atıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...