- 10,426
- 4,746
- 113
Para için diyorsun yani kralRoll sahibi kimse genelde ona destek verilir malesef. Sen rolleri yapsaydın senin yanında da olurlardı. Kırmayın birbirinizi özelden çözülür
Para için diyorsun yani kralRoll sahibi kimse genelde ona destek verilir malesef. Sen rolleri yapsaydın senin yanında da olurlardı. Kırmayın birbirinizi özelden çözülür
Bu dünyada işin iş kardo. Mahalle yanarken şey saçını tararmış dicem. Şimdi küfüre takarsın bir de senle ben tutuşmayalım 🤣🤣🤣Yaw neler olmuş yine iki dakka iki hamburger siparişi yaptık karışmış ortalık
Tek yiyen tek ölür. 2 taneyse bizde gelelimYaw neler olmuş yine iki dakka iki hamburger siparişi yaptık karışmış ortalık
Yanlış birşey yok herkesin zor anı olabilir kimse dört dörtlük yaşamıyor. Ben o arkadaşin her msj ina cevap verdiysem o da vermeli. Yanlış bu arkadaş daPara için diyorsun yani kral))) tartışmayın bence ozellerinizi de paylaşmayın hoş değil. Şimdi adamın kız arkadaşına yanında hastaneye kadar gittiğini kimsenin bilmesine gerek yoktu.
Tam şrfsz 1 tane ilede doymaz 2 söylemiş kardeşi açken karnını doyuran bizden değildirBu dünyada işin iş kardo. Mahalle yanarken şey saçını tararmış dicem. Şimdi küfüre takarsın bir de senle ben tutuşmayalım 🤣🤣🤣
Afiyet bal şeker olsun
Müşteriye yaptık mk kendimize degilBu dünyada işin iş kardo. Mahalle yanarken şey saçını tararmış dicem. Şimdi küfüre takarsın bir de senle ben tutuşmayalım 🤣🤣🤣
Afiyet bal şeker olsun
Layn olm musteriye yaptık diyorum malmisinTam şrfsz 1 tane ilede doymaz 2 söylemiş kardeşi açken karnını doyuran bizden değildir
Yalan değilse hamburger olasınMüşteriye yaptık mk kendimize degil![]()
Senin rolling konuna böyle atsalar hoş mu olur ? Git başka yerde konuş. İnsanların hakkını çalmaYanlış birşey yok herkesin zor anı olabilir kimse dört dörtlük yaşamıyor. Ben o arkadaşin her msj ina cevap verdiysem o da vermeli. Yanlış bu arkadaş da
Doğrudur dost ne diyim ben sadece ozelin genelde paylaşılması durumuna karşıyım. İkinizi de tanımam kırmayın birbirinizi hayat kısa.Yanlış birşey yok herkesin zor anı olabilir kimse dört dörtlük yaşamıyor. Ben o arkadaşin her msj ina cevap verdiysem o da vermeli. Yanlış bu arkadaş da
Foto at usta müşteriye verirken foto at inanmam lazımLayn olm musteriye yaptık diyorum malmisin![]()
Değil tabi olm ben yalan söylemem çalışıyorum mk DatçadayimYalan değilse hamburger olasın
Ya bi zktirFoto at usta müşteriye verirken foto at inanmam lazım
Şu arkadaşın parasını gönderin gitsin bi yemek yesin gelsin bi rol daha takip etsin meslek icabıSenin rolling konuna böyle atsalar hoş mu olur ? Git başka yerde konuş. İnsanların hakkını çalma
Hangi yöntem ile çekmeni isterler bir sor 😂1xbet kafayı yedı yıne paratımle yatırdım paratımle cekım verıyorum sadece yatırdıgınız yontemle cekebılırsınız deyıp red edıyolar ıkıdır
Atsana usta yalancısın gene yalan söyledin boğazında kala usta ayıptıYa bi zktir