Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Roll sahibi kimse genelde ona destek verilir malesef. Sen rolleri yapsaydın senin yanında da olurlardı. Kırmayın birbirinizi özelden çözülür
Para için diyorsun yani kral :)))) tartışmayın bence ozellerinizi de paylaşmayın hoş değil. Şimdi adamın kız arkadaşına yanında hastaneye kadar gittiğini kimsenin bilmesine gerek yoktu.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,402
9,227
113
Yaw neler olmuş yine iki dakka iki hamburger siparişi yaptık karışmış ortalık

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,458
29,752
113
Para için diyorsun yani kral :)))) tartışmayın bence ozellerinizi de paylaşmayın hoş değil. Şimdi adamın kız arkadaşına yanında hastaneye kadar gittiğini kimsenin bilmesine gerek yoktu.
Yanlış birşey yok herkesin zor anı olabilir kimse dört dörtlük yaşamıyor. Ben o arkadaşin her msj ina cevap verdiysem o da vermeli. Yanlış bu arkadaş da

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
1,228
113
Yanlış birşey yok herkesin zor anı olabilir kimse dört dörtlük yaşamıyor. Ben o arkadaşin her msj ina cevap verdiysem o da vermeli. Yanlış bu arkadaş da
Senin rolling konuna böyle atsalar hoş mu olur ? Git başka yerde konuş. İnsanların hakkını çalma

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
Doğrudur dost ne diyim ben sadece ozelin genelde paylaşılması durumuna karşıyım. İkinizi de tanımam kırmayın birbirinizi hayat kısa.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,402
9,227
113
Noldu şimdi var mı dağıtım ödül vs

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,685
113
1xbet kafayı yedı yıne paratımle yatırdım paratımle cekım verıyorum sadece yatırdıgınız yontemle cekebılırsınız deyıp red edıyolar ıkıdır

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,426
4,746
113
1xbet kafayı yedı yıne paratımle yatırdım paratımle cekım verıyorum sadece yatırdıgınız yontemle cekebılırsınız deyıp red edıyolar ıkıdır
Hangi yöntem ile çekmeni isterler bir sor 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...