- 1,765
- 1,254
- 113
Zaten yalan reis o parayı vurduğunda ertesi günü bırak zaten nakit çek seçeneği var nerdeysen arıyorlar seni o tutarı nakit getiriyorlar onuda yapmadiysa kripto çekim var çek soğuk cüzdana çok mantıksız biz 50 100 k vurunca usenmeden bekliyoruz sbaah kadarki çekim gelsinde uyuyalım diye sence bu adamın sonraki güne birkamasi normalmi saçma bir durumyalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
ihtimal vermiyorum da harbiden yaşandıysa bu durum tam gerizekalıymış
Kanka valla olur neler görüyoruz buda doğruduryalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
Jojo diye içi rahattır açil bir işi çıkmış olabilir aşiri yorulup uyuyakalmış olabilir alkollü olabilir kanka seçenek çokZaten yalan reis o parayı vurduğunda ertesi günü bırak zaten nakit çek seçeneği var nerdeysen arıyorlar seni o tutarı nakit getiriyorlar onuda yapmadiysa kripto çekim var çek soğuk cüzdana çok mantıksız biz 50 100 k vurunca usenmeden bekliyoruz sbaah kadarki çekim gelsinde uyuyalım diye sence bu adamın sonraki güne birkamasi normalmi saçma bir durum
Seçenek çok olabilir reis ortada 10.5 milyon var ve alkol iş uyku yorgunluk öylemi mantıksız mantıksız. Nekadar sarhoş uykusuz olursan ol o para onsitede bırakılmaz emin olJojo diye içi rahattır açil bir işi çıkmış olabilir aşiri yorulup uyuyakalmış olabilir alkollü olabilir kanka seçenek çok
Şu parayi tutursaydim evdekikere saat başı nöbet yazardımVay arkadaş bu bende olsa valla intihar ederim kanka lar yasaldan devam etmek lazımEkli dosyayı görüntüle 958246
Jet fadılın 35 yıldır hapse giriş çılıp tekrar dolandırıp, tekrar girip çıkıp sakal bırakıp tekrar dolandırıp tekrar girip çıkıp dolandırdığı ülke de herşey mümkün 😀rahatsız çok.yalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
Yaparlar adamlar cekim geçmişini siliyorlar oyun geçmişini mi silmeyecekler. Beklemede olan cekim geçmişi 1 saat sonra bakıyorum oyle bir hareket yok. Ne para var ne gecmis. Öncesinin ve sonrasının Ekran resmi video kaydi olduğu halde inkar ettiler.Vay arkadaş bu bende olsa valla intihar ederim kanka lar yasaldan devam etmek lazımEkli dosyayı görüntüle 958246
Hee ben geçen 1 k yatırdım 4 k yaptım gece çekimi yokmuş sabaha kadar bekledimmiktara bakıp uydurma diyenler var oğlum hadi fakirsiniz çevreniz de mi fakir aq hiç mi dışarı çıkmaz insan tanımazsınız milyon milyon yatıran adamlar var sen 1-2 milyon deposit yaptıktan sonra 10 milyon olunca uykun mu kaçacak bu mu vizyonun aq
Konuya bak çay demle.eee benimde 50 milyonunu sifirladilar diye bı iddiaa atayım ortaya.sen bu kafayla yasala git zaten kardesVay arkadaş bu bende olsa valla intihar ederim kanka lar yasaldan devam etmek lazımEkli dosyayı görüntüle 958246
Kanka adamlar zaten milti milyoner 1 milyon 2 milyon açılış adamlarda10 milyon ödeme beklentim olmaz şahsen 😀 beklentiye girmek için önce 30 milyon kaybetmem lazım. Hikaye gerçekse geçmiş olsum şahısa...