Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet 10 Milyon 😱

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,909
28,080
113
yalan, kimse o tarz meblağları sitede bırakıp ertesi gün giriş yapmaz
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
ihtimal vermiyorum da harbiden yaşandıysa bu durum tam gerizekalıymış

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,884
4,428
113
o paraya bir ömür rahat edecek insanlar var hiçbir şey bilmesen 2 ev parası birine oturursun diğerinden gelen kirayı yersin
Zaten yalan reis o parayı vurduğunda ertesi günü bırak zaten nakit çek seçeneği var nerdeysen arıyorlar seni o tutarı nakit getiriyorlar onuda yapmadiysa kripto çekim var çek soğuk cüzdana çok mantıksız biz 50 100 k vurunca usenmeden bekliyoruz sbaah kadarki çekim gelsinde uyuyalım diye sence bu adamın sonraki güne birkamasi normalmi saçma bir durum

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,254
113
Kanka valla olur neler görüyoruz buda doğrudur

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,254
113
Zaten yalan reis o parayı vurduğunda ertesi günü bırak zaten nakit çek seçeneği var nerdeysen arıyorlar seni o tutarı nakit getiriyorlar onuda yapmadiysa kripto çekim var çek soğuk cüzdana çok mantıksız biz 50 100 k vurunca usenmeden bekliyoruz sbaah kadarki çekim gelsinde uyuyalım diye sence bu adamın sonraki güne birkamasi normalmi saçma bir durum
Jojo diye içi rahattır açil bir işi çıkmış olabilir aşiri yorulup uyuyakalmış olabilir alkollü olabilir kanka seçenek çok

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
761
93
Böyle olaylarda hiç abdullah mehmet ahmet isimlerine olmuyor he roni ne la wayne roni mi ama yaşandıysa insan kumara küser gerçi tepkisi çok sakin milyarder fln olabilir bize olsa nasıl tepki verirdik allah bilir

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,884
4,428
113
Jojo diye içi rahattır açil bir işi çıkmış olabilir aşiri yorulup uyuyakalmış olabilir alkollü olabilir kanka seçenek çok
Seçenek çok olabilir reis ortada 10.5 milyon var ve alkol iş uyku yorgunluk öylemi mantıksız mantıksız. Nekadar sarhoş uykusuz olursan ol o para onsitede bırakılmaz emin ol

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
774
462
63
miktara bakıp uydurma diyenler var oğlum hadi fakirsiniz çevreniz de mi fakir aq hiç mi dışarı çıkmaz insan tanımazsınız milyon milyon yatıran adamlar var sen 1-2 milyon deposit yaptıktan sonra 10 milyon olunca uykun mu kaçacak bu mu vizyonun aq

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
671
113
bilemiyorum baş everyjomatrus yalakus hassabın fikirlerini sormak lazım

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,763
1,189
113
Jet fadılın 35 yıldır hapse giriş çılıp tekrar dolandırıp, tekrar girip çıkıp sakal bırakıp tekrar dolandırıp tekrar girip çıkıp dolandırdığı ülke de herşey mümkün 😀rahatsız çok.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,151
9,568
113
Vay arkadaş bu bende olsa valla intihar ederim kanka lar yasaldan devam etmek lazımEkli dosyayı görüntüle 958246
Yaparlar adamlar cekim geçmişini siliyorlar oyun geçmişini mi silmeyecekler. Beklemede olan cekim geçmişi 1 saat sonra bakıyorum oyle bir hareket yok. Ne para var ne gecmis. Öncesinin ve sonrasının Ekran resmi video kaydi olduğu halde inkar ettiler.

16ALONEDARK35

Bir Varmış Hiç Yokmuş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,832
1,406
113
miktara bakıp uydurma diyenler var oğlum hadi fakirsiniz çevreniz de mi fakir aq hiç mi dışarı çıkmaz insan tanımazsınız milyon milyon yatıran adamlar var sen 1-2 milyon deposit yaptıktan sonra 10 milyon olunca uykun mu kaçacak bu mu vizyonun aq
Hee ben geçen 1 k yatırdım 4 k yaptım gece çekimi yokmuş sabaha kadar bekledim

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,763
1,189
113
10 milyon ödeme beklentim olmaz şahsen 😀 beklentiye girmek için önce 30 milyon kaybetmem lazım. Hikaye gerçekse geçmiş olsum şahısa...