- 10,556
- 10,286
- 113
Eksik yazmışsın dost o.cocugu demeliydinOrspuya bk
Eksik yazmışsın dost o.cocugu demeliydinOrspuya bk
Yav sahte siteler de sitelerin ta kendileri anlayın artık.üzücü :/ her gün konu açılıyor hala nasıol kaptırıyorsunuz ilginç
Harbimi 35k değildir ve okadarda değildir35 k gecmis olsun
10k demis.Harbimi 35k değildir ve okadarda değildir
Ozaman iyimi desem bilemedim10k demis.
yok, yine de cok kötü.Ozaman iyimi desem bilemedim
Sen sadece alay edip olumsuz yazıyon aq biraz insan ol lâyok, yine de cok kötü.
10k kaybetmıs kötü diyorum. alay nerede burada ?Sen sadece alay edip olumsuz yazıyon aq biraz insan ol lâ
kanka kıralık ıbanlar bu boku yıyenler kendı ıbanını kullanmıyorIban ı polise şikayet etse bi netice alır mı acaba
Peki ıbanın kime kiralandığı ortaya çıkmıyor mu sence. Para transferletine baksalar kripto bile olsa bulurlar. Bunları da sitelerin yine kendileri yapıyorkanka kıralık ıbanlar bu boku yıyenler kendı ıbanını kullanmıyor
nihat meydaana çıkmış baba geçmiş olsunOrspuya bk
Nihatı hoplatmak lazım 🤣🤣nihat meydaana çıkmış baba geçmiş olsun
kanka emın ol baska siteler yapıyor bunu ve baska sıteden cekım yapanlara bu sekılde dolandırıcılık parası gıdıyor adamlar cekım talebı olusturunca buraya o ıbanı verıp gondertıyorlar yav bunlar tam cakal cıkmıyor ortaya bır de tek kısı degıl mın 5 kısı sıkayette bulunmalı bu ıbanaPeki ıbanın kime kiralandığı ortaya çıkmıyor mu sence. Para transferletine baksalar kripto bile olsa bulurlar. Bunları da sitelerin yine kendileri yapıyor
dub.run/jojosahtedub.run/jojoguncel
dub.is/matguncel
Benim de aynı olay oldu 10 binim gitti bir hakta idia edemiyoruz jojonun parmağı var ama kanıt yok sms doğrulama nasıl geliyor imkansız işte jojo kahpelik yapmaya başladı birdaha oynamayın jojo danBeyler bian boşluğuma geldi siteyi birebir aynı SMS kodu bakiye sahte sitesine attım bunlar yok vip oldun cart curt dedi yokmu almanın bi yolu
Mesele site açmak değil mesele sms doğrulama olurken sms gelmesi bu imkansız işte bunu gerçek site ile bağlantısı varBu siteleri bu arada açmak çok basit 3000 tl ye hazır kurulu sistem