Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet Sahte Siteleri

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,167
4,072
113
Iban ı polise şikayet etse bi netice alır mı acaba

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,167
4,072
113
kanka kıralık ıbanlar bu boku yıyenler kendı ıbanını kullanmıyor
Peki ıbanın kime kiralandığı ortaya çıkmıyor mu sence. Para transferletine baksalar kripto bile olsa bulurlar. Bunları da sitelerin yine kendileri yapıyor

serkan2749

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
267
83
Peki ıbanın kime kiralandığı ortaya çıkmıyor mu sence. Para transferletine baksalar kripto bile olsa bulurlar. Bunları da sitelerin yine kendileri yapıyor
kanka emın ol baska siteler yapıyor bunu ve baska sıteden cekım yapanlara bu sekılde dolandırıcılık parası gıdıyor adamlar cekım talebı olusturunca buraya o ıbanı verıp gondertıyorlar yav bunlar tam cakal cıkmıyor ortaya bır de tek kısı degıl mın 5 kısı sıkayette bulunmalı bu ıbana

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,371
5,256
113
dub.run/jojoguncel
dub.is/matguncel

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
Telegram kullanın özellikle ordan girin kullandığınız sitelere

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,349
1,740
113
Beyler bian boşluğuma geldi siteyi birebir aynı SMS kodu bakiye sahte sitesine attım bunlar yok vip oldun cart curt dedi yokmu almanın bi yolu
Benim de aynı olay oldu 10 binim gitti bir hakta idia edemiyoruz jojonun parmağı var ama kanıt yok sms doğrulama nasıl geliyor imkansız işte jojo kahpelik yapmaya başladı birdaha oynamayın jojo dan

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Bu siteleri bu arada açmak çok basit 3000 tl ye hazır kurulu sistem