- 901
- 539
- 93
Gene haklı bende 20 kere bakarım sahtemi degilmi diyeBirşey olmaz dost sahte siteye girip para yatıran insanın arkada çok parası vardır gariban insan yatırım yapmadan önce 20 kere site gerçek mi sahte mi diye kontrol eder. Üzülmüyorum
Gene haklı bende 20 kere bakarım sahtemi degilmi diyeBirşey olmaz dost sahte siteye girip para yatıran insanın arkada çok parası vardır gariban insan yatırım yapmadan önce 20 kere site gerçek mi sahte mi diye kontrol eder. Üzülmüyorum
Kadın degıldır emın olOrspuya bk
Hesaplar kiralıktır. Kiralayan kişinin başı yanar . Dolandırıcılara bı halt olmaz Tolga kardeşimReis ibani dolandirildim diye şikayet et kartını kiralatan gavatta ceza alsın sistemdekilere yapcak bişe yok
Geçmiş olsunBeyler bian boşluğuma geldi siteyi birebir aynı SMS kodu bakiye sahte sitesine attım bunlar yok vip oldun cart curt dedi yokmu almanın bi yolu
Yaw dediğim gibi sahte siteler de sitelerin kendileri.Mesele site açmak değil mesele sms doğrulama olurken sms gelmesi bu imkansız işte bunu gerçek site ile bağlantısı var
Parayı geri alır mı peki şikayet ederseReis ibani dolandirildim diye şikayet et kartını kiralatan gavatta ceza alsın sistemdekilere yapcak bişe yok
Başı yansın aw suça sebep olanlar kendileriHesaplar kiralıktır. Kiralayan kişinin başı yanar . Dolandırıcılara bı halt olmaz Tolga kardeşim
Memleketin ekonomisi yüzünden nerde ne kadar dolandırıcı varsa piyasaya çıktı . Daha da düzelmezBaşı yansın aw suça sebep olanlar kendileri
Dolandırıcı olmayanda öyle oldu. Esaslı bir ceza sistemi lazımMemleketin ekonomisi yüzünden nerde ne kadar dolandırıcı varsa piyasaya çıktı . Daha da düzelmez
Bi halt olmaz knk . Görünen köy kılavuz istemiyor.Dolandırıcı olmayanda öyle oldu. Esaslı bir ceza sistemi lazım
Bu ülkenin tamamen elden gecirmek lazımBi halt olmaz knk . Görünen köy kılavuz istemiyor.
Aslında devleti yönetenler bunlara zemin hazırlıyor veya görmezden geliyorBi halt olmaz knk . Görünen köy kılavuz istemiyor.
Bende aynı şeyi yazmışım ya reis bile bile kiralatiyo yesin cezayiHesaplar kiralıktır. Kiralayan kişinin başı yanar . Dolandırıcılara bı halt olmaz Tolga kardeşim
Hayır o paraya rakı balık yapicaklar bu geceParayı geri alır mı peki şikayet ederse
Şikayet ederse diyorumHayır o paraya rakı balık yapicaklar bu gece
Benim arkadaşım 5 senedir yatıyor reis hesap kiralamadanŞikayet ederse diyorum
İyi olmuş knk. Şikayet edilirse mağdur kişi parayı alabilir miBenim arkadaşım 5 senedir yatıyor reis hesap kiralamadan