- 1,386
- 1,273
- 113
Reisim mahkeme işlerini biliyon alana kadar paranın değeri kalmaz zaten bide hesap kiralayan adamın hayatı kaymış parası olmaz diye tahmin ediyorumİyi olmuş knk. Şikayet edilirse mağdur kişi parayı alabilir mi
Reisim mahkeme işlerini biliyon alana kadar paranın değeri kalmaz zaten bide hesap kiralayan adamın hayatı kaymış parası olmaz diye tahmin ediyorumİyi olmuş knk. Şikayet edilirse mağdur kişi parayı alabilir mi
Hesap kiralatan suçlu hemde en alâsından ama hapis cezası çok ağır. Adam vuran dışarıda geziyor kiralatan minimum 3 sene yiyorReisim mahkeme işlerini biliyon alana kadar paranın değeri kalmaz zaten bide hesap kiralayan adamın hayatı kaymış parası olmaz diye tahmin ediyorum
Aynen öyle dost icerde 3 kuruş para için ağlıyorlar sonraHesap kiralatan suçlu hemde en alâsından ama hapis cezası çok ağır. Adam vuran dışarıda geziyor kiralatan minimum 3 sene yiyor
Olamadık İsviçre gibi anasını satayım. Dert yok tasa yok heriflerde ,kırda bayırda ellerinde çiçeklerle dolaşıyorlar . Bizde en ucuz at eşek sucuğu parası için yırtınıyozAynen öyle dost icerde 3 kuruş para için ağlıyorlar sonra
Açlıktan ikindide yatıyoruz 😀Olamadık İsviçre gibi anasını satayım. Dert yok tasa yok heriflerde ,kırda bayırda ellerinde çiçeklerle dolaşıyorlar . Bizde en ucuz at eşek sucuğu parası için yırtınıyoz
Böyle giderse açlıktan dolayı ikindi namazına müteakip....Açlıktan ikindide yatıyoruz 😀
En azından pamuk yeriz 😀Böyle giderse açlıktan dolayı ikindi namazına müteakip....
Yok kanka artık silikon basıyorlarmış. Sızdırma yapmasın diye . Şerefimizle de ölemeyecez awEn azından pamuk yeriz 😀
Yıllarca korudugumuz kumbarayi delecekler he 😀Yok kanka artık silikon basıyorlarmış. Sızdırma yapmasın diye . Şerefimizle de ölemeyecez aw
Jojonun fakesine bilmem kaç bin kaptıran adam kırda bayırda zehirli çiceğe basar ölür boşuna değiliz isvicreOlamadık İsviçre gibi anasını satayım. Dert yok tasa yok heriflerde ,kırda bayırda ellerinde çiçeklerle dolaşıyorlar . Bizde en ucuz at eşek sucuğu parası için yırtınıyoz
Birşey yazacam da ban yeriz hahahahha 🤣 zaman kötü kolla ... 🤣Yıllarca korudugumuz kumbarayi delecekler he 😀
Bizim kalemimizi kırdılar dost 😀Birşey yazacam da ban yeriz hahahahha 🤣 zaman kötü kolla ... 🤣
Altın kapılarımız kan oldu TayfunnnnBizim kalemimizi kırdılar dost 😀
İmkani yok geçmiş olsunBeyler bian boşluğuma geldi siteyi birebir aynı SMS kodu bakiye sahte sitesine attım bunlar yok vip oldun cart curt dedi yokmu almanın bi yolu
Osman naber hayırsızJojonun fakesine bilmem kaç bin kaptıran adam kırda bayırda zehirli çiceğe basar ölür boşuna değiliz isvicre
Bankaya git para gönderdiğin lavugun adresini bul baskına git alırsın parayıBeyler bian boşluğuma geldi siteyi birebir aynı SMS kodu bakiye sahte sitesine attım bunlar yok vip oldun cart curt dedi yokmu almanın bi yolu
Hayır dostum bir de haberlerde sürekli çıkıyolar hapis cezası alanlar ibanımı verdim benim sucum yok dolandırıcı parası gelmiş diye söylemiyolar kü gerçeği “ ben 3 kurus komisyon alcam diye banka hesap bilgilerimin tamamını başkasına verdim kendim bile hesaplara giremiyorum para aklasın diye “ konusamıyolar ağlıyolar üni de kaç kez heldi bana hesap aç su kadar alcan vs diyeAynen öyle dost icerde 3 kuruş para için ağlıyorlar sonra
Hayır bağlantısı yok buna token deniyorMesele site açmak değil mesele sms doğrulama olurken sms gelmesi bu imkansız işte bunu gerçek site ile bağlantısı var
Kusura bakma da sen bunu diyorsan Ya onların adamısın ya da sözümü sakın yanlış anlama beyinsizleri ancak salakları kandırırdılarHayır bağlantısı yok buna token deniyor