Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kaan03 / Kasa 210 Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Geçmiş olsun erkanim :(
Şimdi kendim kaybetmis gibi canım yandı..az mazda değil,benim bı buçuk aylık maaşım neredeyse :(( MK kan emicileri hep kazanıyor bisekilde :(
Umarım geri toplarsın kardeşim..kendini teselli etmeyi ogrenirsen toparlamanda kolay olur amma işte insanın içi bı yanınca uykuda çözmüyor o yangını..
Sen takılmak kafa dagitmak istedikçe bana takıl alinmam asla ...ormanda sanada bı kulübe yaparız sorun değil...bı bardakda senin için çay koruz ;)))
Kralsin eyw dost

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Geçmiş olsun erkanim :(
Şimdi kendim kaybetmis gibi canım yandı..az mazda değil,benim bı buçuk aylık maaşım neredeyse :(( MK kan emicileri hep kazanıyor bisekilde :(
Umarım geri toplarsın kardeşim..kendini teselli etmeyi ogrenirsen toparlamanda kolay olur amma işte insanın içi bı yanınca uykuda çözmüyor o yangını..
Sen takılmak kafa dagitmak istedikçe bana takıl alinmam asla ...ormanda sanada bı kulübe yaparız sorun değil...bı bardakda senin için çay koruz ;)))
Hele sen Rolling yapta mutlu olak biraz

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Çok çok geçmiş olsun sen var ya o yemeğe gitmemiş olsaydın yemek yedim dedin ya ya o kadar emindim ki o maçın dört buçuk üstü olacağına Ulan 2.35 ya o parayı oraya bassan ne biçim para almıştın
Benim durumlar çok karışık be abi anlat anlat bitmez bu daha neki 17k hiçbirsey

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,456
39,000
113
Benim durumlar çok karışık be abi anlat anlat bitmez bu daha neki 17k hiçbirsey
Sen kasa yap tgm vereceğim sana gel oraya sana tek tek maç vereceğim Bir kere gelmedi mi ikinciye girme dediğimin kazandıracağım ama bizi de göreceksin bak o bir tanesi 18 bin lira yaptık 2,5'u 5.000 atacaktı atmadı Sen 10K kasa yap 100k yapalım seninle

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,456
39,000
113
Hiç o konulara girme aman aman,,bborc konusu açılınca moralim bitiyor.o yüzden inadına gülmeye dewam diyoruz
Pandemiden beri vakıfa borcum var gitmiş başka yere devretmiş orada beni arıyor ana parayı getirin diyor uzlaşamam dedim para mara yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...