Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kablo Net Arıza

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,597
2,334
113
2 saat önce tüm internetim (kablo net) çöktü kablolu tvde çöktü maçlarda baslayacak aptal gibi kaldım ortada aradım şikayet kaydı bıraktım 10 a kadar ekip gelecek dediler o da yok ışık yanmaz anlarımda modemdeki kırmızı ışık nedir arkadaş 🤔

aaa.jpg

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,728
18,233
113

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,593
4,045
113

TORETTO

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,795
1,476
113
Kanka o bütün yerlerde var ben NATO zirvesinden dolayı olduğunu düşünüyorum

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,824
1,739
113
2 saat önce tüm internetim (kablo net) çöktü kablolu tvde çöktü maçlarda baslayacak aptal gibi kaldım ortada aradım şikayet kaydı bıraktım 10 a kadar ekip gelecek dediler o da yok ışık yanmaz anlarımda modemdeki kırmızı ışık nedir arkadaş 🤔

Ekli dosyayı görüntüle 989601
Detaylı bi şekilde çünkü telefon gibi ince kablo lari kontrol et dışarıdan gelen ve modeme gelen detaylı bak ama modemi kapat

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,443
4,940
113

Ekli dosyayı görüntüle 989601
Bir gün de telefonun internetini kullan bir şey olmaz bunun için konu da açılmaz