Bekle işareti reis2 saat önce tüm internetim (kablo net) çöktü kablolu tvde çöktü maçlarda baslayacak aptal gibi kaldım ortada aradım şikayet kaydı bıraktım 10 a kadar ekip gelecek dediler o da yok ışık yanmaz anlarımda modemdeki kırmızı ışık nedir arkadaş 🤔
Ekli dosyayı görüntüle 989601
Kırmızı yanıyorsa İnternet yok2 saat önce tüm internetim (kablo net) çöktü kablolu tvde çöktü maçlarda baslayacak aptal gibi kaldım ortada aradım şikayet kaydı bıraktım 10 a kadar ekip gelecek dediler o da yok ışık yanmaz anlarımda modemdeki kırmızı ışık nedir arkadaş 🤔
evdeki tüm altyapı çöktü televizyonda calısmıyor kablo tvde gitti o kırmızı ışıgı çözemedim o yandı herşey gitti normalde internet gider kablo tv dururdu ama bu sefer komple yokKırmızı yanıyorsa İnternet yok
neyi bekliyoruz reis 🤔Bekle işareti reis
@emirsavas sana cevap versinneyi bekliyoruz reis 🤔
sakın uzaylılar deme![]()
gelsinde bi sorsun artık uzaylılara nerden ulaşıyorsa bi sorsun maçlar baslamadan@emirsavas sana cevap versin
benim 7 temmuzda olacak NATO zirvesiyle ne alakam olabilir kiKanka o bütün yerlerde var ben NATO zirvesinden dolayı olduğunu düşünüyorum
Genel olarak bi sıkıntı var kanka mpdemde aıkıntı yokbenim 7 temmuzda olacak NATO zirvesiyle ne alakam olabilir ki![]()
![]()
![]()
![]()
@emirsavas uzaylı dostlarını göndermiş onlar kesmiş ışın kılıcıylaneyi bekliyoruz reis 🤔
sakın uzaylılar deme![]()
@emirsavas uzaylı dostlarını göndermiş onlar kesmiş ışın kılıcıyla
Eeee musallat oldular![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
geçen adamın konusunda dalga geçtik ya ondan oldu bunlar yapmasaydık iyiydi 😎😎😎
Detaylı bi şekilde çünkü telefon gibi ince kablo lari kontrol et dışarıdan gelen ve modeme gelen detaylı bak ama modemi kapat2 saat önce tüm internetim (kablo net) çöktü kablolu tvde çöktü maçlarda baslayacak aptal gibi kaldım ortada aradım şikayet kaydı bıraktım 10 a kadar ekip gelecek dediler o da yok ışık yanmaz anlarımda modemdeki kırmızı ışık nedir arkadaş 🤔
Bir gün de telefonun internetini kullan bir şey olmaz bunun için konu da açılmaz2 saat önce tüm internetim (kablo net) çöktü kablolu tvde çöktü maçlarda baslayacak aptal gibi kaldım ortada aradım şikayet kaydı bıraktım 10 a kadar ekip gelecek dediler o da yok ışık yanmaz anlarımda modemdeki kırmızı ışık nedir arkadaş 🤔
evdeki duvarla muhabbet etmekten sıkılmıştım iyi bari yeni tipler musallat oldu 😎 😎 😎 😎Eeee musallat oldular
umarım dedigin yöntemle çözerim sagolasın öneri içinDetaylı bi şekilde çünkü telefon gibi ince kablo lari kontrol et dışarıdan gelen ve modeme gelen detaylı bak ama modemi kapat
Emirsavaş sana operasyon yapmış kanka uzaylı dostlarıylaumarım dedigin yöntemle çözerim sagolasın öneri için