Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kadir3471 / Kasa 400 Hedef Kafamıza Göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,440
17,096
113
her zaman elde olmayabiliyor da uğraşıyorum şimdi de askerdeyim abi ben yine akşam görüşelim dedim ama 🙂
Arkadaşın dediğini tam anlamamışsın sanırım. Adamdan elli kere iban istemişsin göndercem diye, adam gene iyi niyetle boğazına yapışmadan demiş ki, paran yoksa iban isteme olunca gönder, sen sanırım iyi niyeti suistimal etmişsin. Yapma öyle paşam,aldığın zaman vermesini de bil, bunlar hep itibar meselesi.

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,793
1,996
113
Arkadaşın dediğini tam anlamamışsın sanırım. Adamdan elli kere iban istemişsin göndercem diye, adam gene iyi niyetle boğazına yapışmadan demiş ki, paran yoksa iban isteme olunca gönder, sen sanırım iyi niyeti suistimal etmişsin. Yapma öyle paşam,aldığın zaman vermesini de bil, bunlar hep itibar meselesi.
abi Ferhat abi %110 haklı ben ödememi yapacağım Ferhat abi de gerekeni yapar saygı da kusur etmeyelim bari haklı yani.

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,793
1,996
113
sende haklısın abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...