- 52,051
- 49,196
- 113
Herkes şahit yarın akşam atmadığını göreceğiz hep beraberbu gece kapatayım sen yine de istediğin gibi devam et abi saygılar🫡
Herkes şahit yarın akşam atmadığını göreceğiz hep beraberbu gece kapatayım sen yine de istediğin gibi devam et abi saygılar🫡
attığımda mesaj olarak yazar mısın konuya abi geçte olsa ödedi diye teşekkürlerHerkes şahit yarın akşam atmadığını göreceğiz hep beraber![]()
@Kadir3471 kesin karı ya gitmiştir o cenabet cenabet araba kullanıp kupon yapıyorVay arkadaş geri aldı ya
Ne karısı la 2 ay sonra kız istemeye gidicem@Kadir3471 kesin karı ya gitmiştir o cenabet cenabet araba kullanıp kupon yapıyor
atarlar abi 80 olmadan
Yazarım hatta bilakis senin için konu acarimattığımda mesaj olarak yazar mısın konuya abi geçte olsa ödedi diye teşekkürler
Hayırlı olsun abiNe karısı la 2 ay sonra kız istemeye gidicem
Tamam abi 🫡👍Yazarım hatta bilakis senin için konu acarim
Arkadaşın dediğini tam anlamamışsın sanırım. Adamdan elli kere iban istemişsin göndercem diye, adam gene iyi niyetle boğazına yapışmadan demiş ki, paran yoksa iban isteme olunca gönder, sen sanırım iyi niyeti suistimal etmişsin. Yapma öyle paşam,aldığın zaman vermesini de bil, bunlar hep itibar meselesi.her zaman elde olmayabiliyor da uğraşıyorum şimdi de askerdeyim abi ben yine akşam görüşelim dedim ama 🙂
abi Ferhat abi %110 haklı ben ödememi yapacağım Ferhat abi de gerekeni yapar saygı da kusur etmeyelim bari haklı yani.Arkadaşın dediğini tam anlamamışsın sanırım. Adamdan elli kere iban istemişsin göndercem diye, adam gene iyi niyetle boğazına yapışmadan demiş ki, paran yoksa iban isteme olunca gönder, sen sanırım iyi niyeti suistimal etmişsin. Yapma öyle paşam,aldığın zaman vermesini de bil, bunlar hep itibar meselesi.
sende haklısın abiArkadaşın dediğini tam anlamamışsın sanırım. Adamdan elli kere iban istemişsin göndercem diye, adam gene iyi niyetle boğazına yapışmadan demiş ki, paran yoksa iban isteme olunca gönder, sen sanırım iyi niyeti suistimal etmişsin. Yapma öyle paşam,aldığın zaman vermesini de bil, bunlar hep itibar meselesi.
Talisca bjk deyken sabaha kız istemeye gidiyordun adam 6 yıl sonra fenerde oynuyor sana hala kız isteyechizNe karısı la 2 ay sonra kız istemeye gidicem
Öder belkiTalisca bjk deyken sabaha kız istemeye gidiyordun adam 6 yıl sonra fenerde oynuyor sana hala kız isteyechiz@calimly benim paramı öderse sende kız istemeye gidersin
ikisinde umutsuz vaka
İkiside olacak işler diye gördüm abi ben şimdiden hayırlı olsunTalisca bjk deyken sabaha kız istemeye gidiyordun adam 6 yıl sonra fenerde oynuyor sana hala kız isteyechiz@calimly benim paramı öderse sende kız istemeye gidersin
ikisinde umutsuz vaka