- 89,059
- 17,952
- 113
Ne oldu anlamadımEtkinliğe dahil etmem demişsin ya Ne yaptı ki o
Ne oldu anlamadımEtkinliğe dahil etmem demişsin ya Ne yaptı ki o
Götunun bokuyla beni dolandiyor kafasincaEtkinliğe dahil etmem demişsin ya Ne yaptı ki o
Kim ki oGötunun bokuyla beni dolandiyor kafasinca![]()
Ferhat abiyle aramızda gecikme oldu hata bende’de her gördüğünde bunu çekşyorEtkinliğe dahil etmem demişsin ya Ne yaptı ki o
Allah AllahGötunun bokuyla beni dolandiyor kafasinca![]()
3 aydır benden para aldı akşama atarım diye 24 kere iban istemiş her seferinde diyorum ki bak paran yoksa yok de benden iban isteyip atmadin mi daha kötü oluyor konu paradan çıkıyor diyorum ertesi gün yine aynı abi iban yazNe oldu anlamadım
Geri dönüşü uzun olunca dolandırma mı oluyor abi sen haklısın ama ben kapatayım sen yine konuşabilirsin🫡Götunun bokuyla beni dolandiyor kafasinca![]()
Allah Allah3 aydır benden para aldı akşama atarım diye 24 kere iban istemiş her seferinde diyorum ki bak paran yoksa yok de benden iban isteyip atmadin mi daha kötü oluyor konu paradan çıkıyor diyorum ertesi gün yine aynı abi iban yaz@calimly bu arkadaşa para atmak etkinliğe dahil etmek ömre zarar ben uyarmış olayım da
Klasik hikayeler dost hayır demesini zorla öğretiyorlar adamaAllah Allah
her zaman elde olmayabiliyor da uğraşıyorum şimdi de askerdeyim abi ben yine akşam görüşelim dedim ama 🙂3 aydır benden para aldı akşama atarım diye 24 kere iban istemiş her seferinde diyorum ki bak paran yoksa yok de benden iban isteyip atmadin mi daha kötü oluyor konu paradan çıkıyor diyorum ertesi gün yine aynı abi iban yaz@calimly bu arkadaşa para atmak etkinliğe dahil etmek ömre zarar ben uyarmış olayım da
Şimdi 3 aydır senin eline 500 TL para geçmedi mi hiç ? İnanalimmi buna ne istiyorsun ?Geri dönüşü uzun olunca dolandırma mı oluyor abi sen haklısın ama ben kapatayım sen yine konuşabilirsin🫡
Halil attır su golu kadir kaza yapacak yoksa
bu gece kapatayım sen yine de istediğin gibi devam et abi saygılar🫡Şimdi 3 aydır senin eline 500 TL para geçmedi mi hiç ? İnanalimmi buna ne istiyorsun ?