- 21,217
- 17,774
- 113
Hahahha çok iyi ama abartısız 5 dk güldümEn sonda ki lafi yazmadi Allah tan onuda yazacak diye çok korktum
Hahahha çok iyi ama abartısız 5 dk güldümEn sonda ki lafi yazmadi Allah tan onuda yazacak diye çok korktum
Harbıden tanıdık geldiPara var işin ucunda tanıdık gelmiştir puahaha
Ula daha bu konu acikmi gittik oyun oynadık kupon yaptım yemek yedik adam daha gelmemiş o adam ağır slot oynuyor zaten bozmuştur slotta yemiştir beklemeyin bosaHarbıden tanıdık geldi![]()
Bol sansBeyler herkese bol şans kupon gelirse 5 kişi 500 verelim şimdiden söylemekte fayda görüyorum olurda kupon gelirse ben bir arkadaş atarım dağıtımı o yapar seçilen arkadaşlara
Kupon yaptıysan dünyanın en mutlu insanısın demektir baska ne derdin olur nede tasan puahaUla daha bu konu acikmi gittik oyun oynadık kupon yaptım yemek yedik adam daha gelmemiş o adam ağır slot oynuyor zaten bozmuştur slotta yemiştir beklemeyin bosa
Yaptık oe voleybol seri yedi himmet abiyi beklim birşeyler kopartıp çekiliş acacamKupon yaptıysan dünyanın en mutlu insanısın demektir baska ne derdin olur nede tasan puaha
Ah ulan eski ben olsam ben sana yeterdim de oc slot vermiyor vermiyorYaptık oe voleybol seri yedi himmet abiyi beklim birşeyler kopartıp çekiliş acacam
Ah ve abim sen Varol yeter bana slotlar eskisi gibi değil vermiyorlar oe kismislarAh ulan eski ben olsam ben sana yeterdim de oc slot vermiyor vermiyor
Valla kısmislar dediğin gibi bir yerde sansin donmesi lazim da bakalim ne zaman olacak umutsuz olmanın da anlami yok elbet bir çıkış kapısı bulunur sabırlı olmak lazım sabreden derviş muradına ermiş puahaAh ve abim sen Varol yeter bana slotlar eskisi gibi değil vermiyorlar oe kismislar
İns kazanırsın abi sen kazan Hakan gibileri kazanırsa cebe indirir ben Hakan'ın yerinde olsam dağıt aw 40 k sini yarın yüzün olsun girmeye rollere ben onun yerinde olsam yine o parayı kaybetmem kimse ona artık 1 lira vermezValla kısmislar dediğin gibi bir yerde sansin donmesi lazim da bakalim ne zaman olacak umutsuz olmanın da anlami yok elbet bir çıkış kapısı bulunur sabırlı olmak lazım sabreden derviş muradına ermiş puaha
Ula ferdi kendini açığa cikarma la bu sözlerin sana ait olduğunu forumda modlar dahil herkes bilir daha dikkatli ol unutma kimse seni tanımamaliDostlar tost tostlar dost olmuş
Abiler kurabiye kurabiyeler abi olmuş
Eee eeeDostlar tost tostlar dost olmuş
Zaten ihtiyar peşindedir bu ferdinin olayı ne çok merak ettimUla ferdi kendini açığa cikarma la bu sözlerin sana ait olduğunu forumda modlar dahil herkes bilir daha dikkatli ol unutma kimse seni tanımamali
Ebu cehil inse bu ferdi diyip tokatlar geri giderDostlar tost tostlar dost olmuş
O kim kardeşimUla ferdi kendini açığa cikarma la bu sözlerin sana ait olduğunu forumda modlar dahil herkes bilir daha dikkatli ol unutma kimse seni tanımamali
Dikkat kardeşim dikkat ne demek istediğimi anladın senO kim kardeşim
Bende marşta ağlıyorum ferdiDuşta ağlıyorum