- 4,836
- 1,719
- 113
Ağlama sende para vardırBende marşta ağlıyorum ferdi
Ağlama sende para vardırBende marşta ağlıyorum ferdi
Şerefsizin teki kardeşim bosverO kim kardeşim
Ferdi daha dün sana attık 250 Türkiye Cumhuriyeti lirası daha ne istiyonAğlama sende para vardır
Başkan bi üstünde ip testi yapsa sence ferdi çıkar mıO kim kardeşim
Benim adım Numan bursa da İskenderci de calısiyorumBaşkan bi üstünde ip testi yapsa sence ferdi çıkar mı
Dediğin arkadaştan bağımsız cepte sigara parası yoktur deli gibi roll takip eder millet, parayı bulunca da yol alır. İki gün sonra aynı kısır döngüİns kazanırsın abi sen kazan Hakan gibileri kazanırsa cebe indirir ben Hakan'ın yerinde olsam dağıt aw 40 k sini yarın yüzün olsun girmeye rollere ben onun yerinde olsam yine o parayı kaybetmem kimse ona artık 1 lira vermez
Wasil de orda çalışıyor tanıyonmuBenim adım Numan bursa da İskenderci de calısiyorum
Çok yemek yiyor diye kovuldu oWasil de orda çalışıyor tanıyonmu
Ee bu işler boyle dost kumardir bu geri kaybedersin önemli olan dost biriktirmek bizimde yeri gelir sigara paramız yok bir anime yazarım hemen atar ikiletmedi bile hiçbir zamanDediğin arkadaştan bağımsız cepte sigara parası yoktur deli gibi roll takip eder millet, parayı bulunca da yol alır. İki gün sonra aynı kısır döngü
Prensese yetmek için güç kuvvet toplaması lazimÇok yemek yiyor diye kovuldu o
En güzelini yapıyorsun para değil dost biriktir üstadEe bu işler boyle dost kumardir bu geri kaybedersin önemli olan dost biriktirmek bizimde yeri gelir sigara paramız yok bir anime yazarım hemen atar ikiletmedi bile hiçbir zaman
Hüngür hüngür ağlayarak okudum2 siteden çekim yapacağım kimse yardımcı olmuyor bu foruma bu son mesajım Allah'a emanet olun