- 1,478
- 479
- 83
Bol şans reisBeyler herkese bol şans kupon gelirse 5 kişi 500 verelim şimdiden söylemekte fayda görüyorum olurda kupon gelirse ben bir arkadaş atarım dağıtımı o yapar seçilen arkadaşlara
Bol şans reisBeyler herkese bol şans kupon gelirse 5 kişi 500 verelim şimdiden söylemekte fayda görüyorum olurda kupon gelirse ben bir arkadaş atarım dağıtımı o yapar seçilen arkadaşlara
Goller nerde kankaBol bol şans
Bol şanslarBeyler herkese bol şans kupon gelirse 5 kişi 500 verelim şimdiden söylemekte fayda görüyorum olurda kupon gelirse ben bir arkadaş atarım dağıtımı o yapar seçilen arkadaşlara
Bir tane gelmiş dk 10 da 3-1 mi yaptıralım kanks🤣Goller nerde kanka
Olur kanka iy 4 olsun da bizim olsunBir tane gelmiş dk 10 da 3-1 mi yaptıralım kanks🤣
Adaş işi biliyor iy 4 gelir bu şanslaArasından güzel maçı seçtim 7 dakka 1 gol geldi hadi koçlarım atın yiyin
@Kafkasyalı sağolsun çaldım iyi olanı çaldik 🤣Adaş işi biliyor iy 4 gelir bu şansla
Bide diğerinde ilk 15dk 3 gol olursa@Kafkasyalı sağolsun çaldım iyi olanı çaldik 🤣
Ona guvenedim onun yerine bu maça iy ev gol atarini kombinledimBide diğerinde ilk 15dk 3 gol olursa