En son sovuyodu 🤣🤣Kafkaslı nerde adam sinir krizi geçirdi
Ben varsam won kacinilmazdir bilmiyormusun bunu puahaSen geldikten sonra oldu işte sonra el ttık maçlar nerelerden döndü oahja
La adam belki kuponu bozdu orasıda muamma en son 2-1 olduğu gibi kfür ettiBen varsam won kacinilmazdir bilmiyormusun bunu puaha
İnş o sövüş o gol attıda ben bozdum sövüşü değildirEn son sovuyodu 🤣🤣
2 1 olduktan sonra bozsa derdi herhal de 2 1 den sonra bozmanın anlami yokki oran yoktu 3.5 üsttunLa adam belki kuponu bozdu orasıda muamma en son 2-1 olduğu gibi kfür etti
Bozum kapaliydi ya soverken bozmamistir 😅😅😅La adam belki kuponu bozdu orasıda muamma en son 2-1 olduğu gibi kfür etti
1-1 de bozdu büyük ihtimal tek gol gelirse bozacam diyordu2 1 olduktan sonra bozsa derdi herhal de 2 1 den sonra bozmanın anlami yokki oran yoktu 3.5 üsttun
Gelir simdi bozduysa veya bozmasıysa der de ins bozmamistir1-1 de bozdu büyük ihtimal tek gol gelirse bozacam diyordu
1-1 ken bozduysa bozdu ztn la adam şey dedi bozum açıldığı gibi bozcam dedi 15dk 3 gol oldu2 1 olduktan sonra bozsa derdi herhal de 2 1 den sonra bozmanın anlami yokki oran yoktu 3.5 üsttun
Şimdi herkes kendini bozmadı diye avutuyorsa bide vay halimize@Kafkasyalı herkes balkon konuşmasına davet ediyor bozdun mu bozmadin mi 🤣🤣
Bozmamistir bozsa derdi beyler takip etmeyin bozdum diye zannetmiyorum1-1 ken bozduysa bozdu ztn la adam şey dedi bozum açıldığı gibi bozcam dedi 15dk 3 gol oldu
Ya adama onu demeye maç fırsat vermedi belki adam bozdu gol oldu 2-1 o esnafa işte küfür etti orda sinirlenirken üstüne bi gol daha geldiğini gördüyse nasıl hikaye yazıyoruz aq yaşandı bunlar ondan sonra hç bozum yapmadım ben pauahaBozmamistir bozsa derdi beyler takip etmeyin bozdum diye zannetmiyorum