- 3,205
- 2,361
- 113
Bu arada @Erhan2121 konuya geldi kuponlar wonladi haberin olsunŞimdi herkes kendini bozmadı diye avutuyorsa bide vay halimize
Bu arada @Erhan2121 konuya geldi kuponlar wonladi haberin olsunŞimdi herkes kendini bozmadı diye avutuyorsa bide vay halimize
Sabah 6:30 dan beri burdayız Vonnnnnn etiket @KafkasyalıEn başından beri buradayız @wasil
O joe erhanin kazandigi paranın yüzde 1 ni kazanmismi sor bakalım bide bana mi laf ediyor puahaBu arada @Erhan2121 konuya geldi kuponlar wonladi haberin olsun
La alakası yok adaşım ipi göğüsledik biz bi geldi pir geldi ona bakarsan erhan geldiği ilk an 1dk dan sonra iy böyle bitti ouahaBu arada @Erhan2121 konuya geldi kuponlar wonladi haberin olsun
%1 ni afrikadaki gençlere dağıttım krampon aldılar gençler sende burda yaz durO joe erhanin kazandigi paranın yüzde 1 ni kazanmismi sor bakalım bide bana mi laf ediyor puaha
Herşey bu mesajdan sonra oldu.Amını yurdunu sikym ben bunların
Adam bozdu ki goller geldi, yoksa bu goller nasıl gelecektiBozmamistir bozsa derdi beyler takip etmeyin bozdum diye zannetmiyorum
Kırılma anı al işte erhanın bokluğuHerşey bu mesajdan sonra oldu.
Illa adam ban yesin diyorsun demek dost ayip lafları gün yüzüne çıkarma yalvaririm puahaHerşey bu mesajdan sonra oldu.
Herkesi meraka sokan mesaj..Herşey bu mesajdan sonra oldu.
bi kanallara bakayım ben alt yazı varmı kırmızı bültendeIlla adam ban yesin diyorsun demek dost ayip lafları gün yüzüne çıkarma yalvaririm puaha
Müthiş tespit dağılın beylerAdam bozdu ki goller geldi, yoksa bu goller nasıl gelecekti![]()
Ali kemal planı yapmış adamı tek yakalayacak tam şeytan bu Nuri babayıda böyle kandırıp taksiyi kaçırıp kızlarla takılıyorduMüthiş tespit dağılın beyler
Sanziment karisi rahat biraksaAli kemal planı yapmış adamı tek yakalayacak tam şeytan bu Nuri babayıda böyle kandırıp taksiyi kaçırıp kızlarla takılıyordu
Ulan ne damsın sn ya🤣Konuya bir mesaj atayım joe Kafkas atti zannedip bir heyecan yapsin puaha