- 3,205
- 2,361
- 113
AhhahahagshaKonuya bir mesaj atayım joe Kafkas atti zannedip bir heyecan yapsin puaha
AhhahahagshaKonuya bir mesaj atayım joe Kafkas atti zannedip bir heyecan yapsin puaha
Joe yi etiketlemediği sürece heyecan yapmaz korku yaparKonuya bir mesaj atayım joe Kafkas atti zannedip bir heyecan yapsin puaha
Gec kalmışsın ben 4 den beri burdayimSabah 6:30 dan beri burdayız Vonnnnnn etiket @Kafkasyalı
Noldu burda erhan kendini benle karıştırmış gene puahaha iş ten kafamızı kaldıramıtoruz kaldı ki limanda gemi kalmadı unut o limanı gemide battıJoe yi etiketleme diğil sürece heyecan yapmaz korku yapar
Tebrikler @JoeQuanqa ben Kafkas iban atarmisinJoe yi etiketlemediği sürece heyecan yapmaz korku yapar
Kanka aktifim şuan onu yoğunken yapaydın iyiydi puahaTebrikler @JoeQuanqa ben Kafkas iban atarmisin
Kusura bakma senin kadar zeki değiliz mazur gör lutfenKanka aktifim şuan onu yoğunken yapaydın iyiydi puaha
Est su dökersin o konuda lütfenKusura bakma senin kadar zeki değiliz mazur gör lutfen
@Erhan2121 adamm şans meleği ya😍Bu arada @Erhan2121 konuya geldi kuponlar wonladi haberin olsun
Allah kahretmesin seni
PauahahgahahahahAllah kahretmesin seni
Özkan seçilmedim diye üzüldü şuan kahhaAllah kahretmesin seni
Ara yerde takip edenleri de yazmış oldun
Lannn etiket atcaktım
Ula bu adam isin wakkomu olmus ben bile yedim yala puahaAllah kahretmesin seni
La be. Joe joe kafkasyalı tazmıyor kş orda pauahSokıntı yok bol şansın olsun
Ulan arada yaparımda bu kadar yiğen hiç olmamıştı puahahaUla bu adam isin wakkomu olmus ben bile yedim yala puaha
Kesene bereket tebrikler