- 1,410
- 716
- 113
Atışalanı Mezarlığının Ordaydı
Sen gördün mü bilmiyorum ama bir ara bir eleman vardı haftalık rütini şuyduBu konu yine iyi. Bir tane eleman kumardan manyak olmuş her hafta şurada burada hattım var icralık olur muyum en son dedim niye açıyorsun konuyu yok seni ilgilendirmez felan
Doğru ama dedim iki üç hafta sonra dübürü patlattım diye konu açtığında geleceğim dedim en sonunda. İşin aslı şu yani bu forumun muhabbet için açılan konuları önce admin onayından geçmeli.
Sen gelon biz gidohArkadaşlar Kâhtaya geldim Kâhta İçin Ne Söylemek İsterseniz? Sponsorum da @Dani02
İnanmak istemiyorum buna 😅🤣🤣🤣🤣 @eminehawk buydu reis o isim değiştirdi
gerçekten bakİnanmak istemiyorum buna 😅
🤣🤣🤣🤣Sen gelon biz gidoh
Görmedim bende bundan sonra telsiz kullanır gibi konu mu açayım illaha tuvalete gidiyorum kemeri çıkarttım diye konu yani vallaha gariplerSen gördün mü bilmiyorum ama bir ara bir eleman vardı haftalık rütini şuydu
Açtığı konular;
Boğazım ağrıyor
Kolumu alçıya aldılar
Migrene ne iyi gelir
Dere otunun faydaları nelerdir
Gözüm puslu görüyor
Ben 45 + deilim la.yasla ne alakasi var haberleri seyreden 13 yasindaki cocuk bile biliyordur bunu 😁Yaşlıları belli etme tuzağıydı dayı.+45 yaş grubu kendini belli etti 😂
Bugun yine konu acti o varlik yonetm hk. Diye konu onun isteSen gördün mü bilmiyorum ama bir ara bir eleman vardı haftalık rütini şuydu
Açtığı konular;
Boğazım ağrıyor
Kolumu alçıya aldılar
Migrene ne iyi gelir
Dere otunun faydaları nelerdir
Gözüm puslu görüyor
Pardon dayı sen 42’lik çıtırmıydın 😂Ben 45 + deilim la.yasla ne alakasi var haberleri seyreden 13 yasindaki cocuk bile biliyordur bunu 😁
Ver numaranıSakin ol korkuyorum reisim
@Dani02 de var al ondanVer numaranı
Yazdım ona da yazdım adamsan sen yaz@Dani02 de var al ondan
sen ver yazmassam namerdimYazdım ona da yazdım adamsan sen yaz