Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kahvaltı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Her ilden her yöreden insan mevcut forumda, var mı bizim oralarda kahvaltıda şu yenir çokta güzel olur diyen?
Sıkıldım yahu hergün aynı kahvaltıyı yapmaktan, şöyle yumurtayı eti kaşarı karıştırıp ne bileyim böyle değişik bir şeyler falan da olur, hep aynı şeyler insanın kahvaltı yapası gelmiyo yeminle.
Hızlı cevap verirseniz iyi olur yav acıktım yeni uyandım kahvaltı yapcam, internetten baktım bu arada içinizden internetten baksana diyen olursa, internette aradığımı bulamadım.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Bi ara kuymak yapmaya niyetlendim onu da beceremedim aga zormuş

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Agalar evde yapıcam nasıl yapıldığını da deyin hele

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
davuk şiş + cast pavır enerji iceceyi

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
sıcak bazlamanın üstüne yağ sürüp onun üstüne köy peyniri atıp yiyen tayfa var bizim buralarda bayağı yapabilirim diyorsan dene :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
sıcak bazlamanın üstüne yağ sürüp onun üstüne köy peyniri atıp yiyen tayfa var bizim buralarda bayağı yapabilirim diyorsan dene :)
Köy peynirini nereden bulabilirim ( yağ tereyağı mı yoksa yöresel başka bir yap mı?)

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Köy peynirini nereden bulabilirim ( yağ tereyağı mı yoksa yöresel başka bir yap mı?)
bildiğin markette satılan zararlı kahvaltılık yağlar var ya o işte diğer özel yağı bulmak zor köye gitmek lazım peynirde pazardan alıyorlar genelde sarımtırak renkli tuzlu olur

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Hep böyle niyetleniyorum sonra yine kendimi yumurta kırarken buluyorum of hayatımda hiç radikal kararlar alamıyorum

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Hep böyle niyetleniyorum sonra yine kendimi yumurta kırarken buluyorum of hayatımda hiç radikal kararlar alamıyorum
zor iş bunlar boşver hamuru yoğuracaksın,ideal kıvama getirip dinlendireceksin,pişireceksin vs. boşver kumarla uğraşan kimse genelde uğraşmaz bir gün bırakırsan kumarı deneme yanılma yoluyla ustası olursun hamurun :)

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,085
2,795
113
La ne çok uğraştın ara bı kahvaltıcı yı git ye orda