Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kahvaltı

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,208
15,882
113
Her ilden her yöreden insan mevcut forumda, var mı bizim oralarda kahvaltıda şu yenir çokta güzel olur diyen?
Sıkıldım yahu hergün aynı kahvaltıyı yapmaktan, şöyle yumurtayı eti kaşarı karıştırıp ne bileyim böyle değişik bir şeyler falan da olur, hep aynı şeyler insanın kahvaltı yapası gelmiyo yeminle.
Hızlı cevap verirseniz iyi olur yav acıktım yeni uyandım kahvaltı yapcam, internetten baktım bu arada içinizden internetten baksana diyen olursa, internette aradığımı bulamadım.
Yesil yada kirmizi kapya biberi tavada kızartıp içine peynir ekleyip kavurabilirsin

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,277
4,460
113
Salçalı sosis yap dostum güzel olur tadı

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,933
5,121
113
Öncelikle sabah kalkar geceden kayıp ettiğim paranın kayıp bonusunu yerim
Öğleye kadar takımlara sövdükten sonra cepte para varsa öğlen ATM ye gider o parayı yerim
Akşam gecede etkinliklerden kazandığımi yer günü bitiririm
Tavsiyedir

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,576
2,599
113
Nasıl bi tat oluyor
kral bizim orda çok yapıyorlardı ekşimikli bibermi ne deniyor dene derim özellikle soğuyunca müko oluyor arkadaşın dediği gibi biberi kavur ben yeşil diye hatırlıyorumda kırmızıda bozmaz ondan sonrasını bilmiyom aw loru herhalde dümdüz katıyorlar pişirirken değildir :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
kral bizim orda çok yapıyorlardı ekşimikli bibermi ne deniyor dene derim özellikle soğuyunca müko oluyor arkadaşın dediği gibi biberi kavur ben yeşil diye hatırlıyorumda kırmızıda bozmaz ondan sonrasını bilmiyom aw loru herhalde dümdüz katıyorlar pişirirken değildir :D
Hiç yemedim bi bakmak lazım hep aynı tatlardan sıkıldım insanın canı farklı şeyler çekiyor valla gitcem suşi alcam onu yiycem kahvaltıda artık baydı

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,576
2,599
113
meze olarakata iyi gidiyor ince kes ama biberleriçokta öldürme seriden kavur ama diride bırakma bende oluyor bayadır yemeyeli :D

Vurguncu4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
513
227
43
Her ilden her yöreden insan mevcut forumda, var mı bizim oralarda kahvaltıda şu yenir çokta güzel olur diyen?
Sıkıldım yahu hergün aynı kahvaltıyı yapmaktan, şöyle yumurtayı eti kaşarı karıştırıp ne bileyim böyle değişik bir şeyler falan da olur, hep aynı şeyler insanın kahvaltı yapası gelmiyo yeminle.
Hızlı cevap verirseniz iyi olur yav acıktım yeni uyandım kahvaltı yapcam, internetten baktım bu arada içinizden internetten baksana diyen olursa, internette aradığımı bulamadım.
Kumarsız kalınca ben. 😀😀😀

Vurguncu4141

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
513
227
43
Yok beee kumar hep var da sıkıyor artık farklı şeyler de konuşası geliyor insanın birde ben aynı şeyleri yemeyi sevmiyorum pek, artık dışarıdan söylediklerimiz de hep aynı şeyler, pizza hamburger falan da baydı
Kanka marketten tereyağ ekşimek alıyorsun 2 yemek kaşığı tereyağını tavada köpürese kadar ısıt sonra içine 1 su bardağı kadar ekşimek koy ekşimek eriyese kadar tavada tereyağla kavur 1 tane taze ekmek 1 bardak çay otur 5 dakikada o tavayı bitirirsin azda tuz ekle unuttum 😀😀😀