- 49,884
- 37,917
- 113
Beyler sakın
Sifirim kanka valla 500 tl ödül geldi onla da bakkaldan 2 paket sigara burn aldım sagolsunLa zengin adamsın paran var bırak kodları bari alalımsigaramız yok
![]()
Kumarı birakmadan düzene girmez bu hayatAynı duurmdayız kocamnan 0 knk 😁 şans baklm
Öyle vlla dostKumarı birakmadan düzene girmez bu hayatbırakmıyoruz böyle rezil kepaze yaşıyoruz bu hayatı hakediyorum
Aynen abi bu işi bırakmadan olmayacak dedi. GibiKumarı birakmadan düzene girmez bu hayatbırakmıyoruz böyle rezil kepaze yaşıyoruz bu hayatı hakediyorum
Hakkkat aldınmı knk sigara falan yoksa kumarmı oynadın😁Sifirim kanka valla 500 tl ödül geldi onla da bakkaldan 2 paket sigara burn aldım sagolsun
Nerdesın samsundamıÖyle vlla dost
Gönlü güzel adamsın dost Allah yardımcın olsun umarım kurtuluruz hep beraberSifirim kanka valla 500 tl ödül geldi onla da bakkaldan 2 paket sigara burn aldım sagolsun
NedenIcmeyin la su sigarayi sigara parasi diye dolanip duruyor herkes Icmeyin lazim olmasin sigara parasi
Öyle düşünürsek oynama işte şu kumarı. Cebinde kalsın lazım olmasın para o kadarIcmeyin la su sigarayi sigara parasi diye dolanip duruyor herkes Icmeyin lazim olmasin sigara parasi
bende kanka paranı ......1 adam kazanıyor sürekkli 30 tane adam 1 lahmacun parası alcaz diye hapis oluyor bende dahil mk
ah bu paranın anasını satım ben
Valla sorma knk dün gece 5 kdr uyumadım aw düşün kumar krizi tuttu tabi oynayamadık o ayrı bişey😁Kumarı birakmadan düzene girmez bu hayatbırakmıyoruz böyle rezil kepaze yaşıyoruz bu hayatı hakediyorum
aslında çok üzücü birşey debende kanka paranı ......