Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 | Bir Daha Deneyelim

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,367
7,585
113
Ben ozellikle sahsi algilama dedim dediklerinde dogrudur sana bol sans diliyorum en yakin zamanda rahata erersin insallah
Bu kumar hayatimizda olduğu sürece rahat edemeyiz dost bu hepimiz için geçerli ama şahsi algilamadimm bak sana enufak kötü bir yorumda bulumadim sadece açıklama yaptım 5 senedir bu formdsyim briis çıksın desinki rol için para aldı rol yapmadi birisi çıksın desinki borç aldı vermedi birisi çıksın desinki dağıtım yapacaktı parayı aldı kaçtı kimleri kimleri gördük dağıtımcı diye neyse sanada hayatında başarılar dostum umarım yzuun hep güler :)

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,092
1,482
113
Bu kumar hayatimizda olduğu sürece rahat edemeyiz dost bu hepimiz için geçerli ama şahsi algilamadimm bak sana enufak kötü bir yorumda bulumadim sadece açıklama yaptım 5 senedir bu formdsyim briis çıksın desinki rol için para aldı rol yapmadi birisi çıksın desinki borç aldı vermedi birisi çıksın desinki dağıtım yapacaktı parayı aldı kaçtı kimleri kimleri gördük dağıtımcı diye neyse sanada hayatında başarılar dostum umarım yzuun hep güler :)
Teşekur ettim dost

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,385
20,537
113
Forumu çakallar sürüsü sarmış bosver aga