- 19,625
- 7,417
- 113
Sağlam bı kupon şal knk alt üst filantama sen kralsın
Sağlam bı kupon şal knk alt üst filantama sen kralsın
Ulan neden makara yapım muro 210 tl verdım bunu ıcmeden gune baslayamıyorum puajajUlan Harbiden de içiyormuş lan Ben dedim makara yapıyorsun ha
Helal olsun dayi oğlu bende içmeden güne başlayamıyorum Benimki biraz acıUlan neden makara yapım muro 210 tl verdım bunu ıcmeden gune baslayamıyorum puajaj
Bu kumar hayatimizda olduğu sürece rahat edemeyiz dost bu hepimiz için geçerli ama şahsi algilamadimm bak sana enufak kötü bir yorumda bulumadim sadece açıklama yaptım 5 senedir bu formdsyim briis çıksın desinki rol için para aldı rol yapmadi birisi çıksın desinki borç aldı vermedi birisi çıksın desinki dağıtım yapacaktı parayı aldı kaçtı kimleri kimleri gördük dağıtımcı diye neyse sanada hayatında başarılar dostum umarım yzuun hep gülerBen ozellikle sahsi algilama dedim dediklerinde dogrudur sana bol sans diliyorum en yakin zamanda rahata erersin insallah
İnş cozersın bugunHelal olsun dayi oğlu bende içmeden güne başlayamıyorum Benimki biraz acı
Adamsın lan Metin bunu içinden gelerek söylüyorsun değil miİnş cozersın bugun
EvetAdamsın lan Metin bunu içinden gelerek söylüyorsun değil mi
saklama korkupta sevgini ben gibi🥰Helal olsun dayi oğlu bende içmeden güne başlayamıyorum Benimki biraz acı
Bayılmak lqzimsaklama korkupta sevgini ben gibi🥰
Teşekur ettim dostBu kumar hayatimizda olduğu sürece rahat edemeyiz dost bu hepimiz için geçerli ama şahsi algilamadimm bak sana enufak kötü bir yorumda bulumadim sadece açıklama yaptım 5 senedir bu formdsyim briis çıksın desinki rol için para aldı rol yapmadi birisi çıksın desinki borç aldı vermedi birisi çıksın desinki dağıtım yapacaktı parayı aldı kaçtı kimleri kimleri gördük dağıtımcı diye neyse sanada hayatında başarılar dostum umarım yzuun hep güler![]()
insan bi kalp atar ne odun adamsin be😂Bayılmak lqzim
Harmanlıktan gözüm görmüyor ki Kalp atacak göz mü kalmışinsan bi kalp atar ne odun adamsin be😂
Forumu çakallar sürüsü sarmış bosver agaBu kumar hayatimizda olduğu sürece rahat edemeyiz dost bu hepimiz için geçerli ama şahsi algilamadimm bak sana enufak kötü bir yorumda bulumadim sadece açıklama yaptım 5 senedir bu formdsyim briis çıksın desinki rol için para aldı rol yapmadi birisi çıksın desinki borç aldı vermedi birisi çıksın desinki dağıtım yapacaktı parayı aldı kaçtı kimleri kimleri gördük dağıtımcı diye neyse sanada hayatında başarılar dostum umarım yzuun hep güler![]()
Cihan kim kızdırdı seni CihanForumu çakallar sürüsü sarmış bosver aga
Drogba senden de almisimdir rol sende benden diye hatırlıyorum doğrumu @omerty5 bak soralım mesala Drogba ya yanlış hatırlamıyorsam eski ama son zamanlarda degilForumu çakallar sürüsü sarmış bosver aga
Çakallar ve onlara çanak tutanlarCihan kim kızdırdı seni Cihan
Onlardan bitmez takma ben hiçbirini takmıyorum ezip geçiyorumÇakallar ve onlara çanak tutanlar
Bırak sağlam maçı muro'yu oyna bankobugun bultende guvendiginiz en sağlam 2.5 ust 2 tane mac varmi
Ben yanlışını görmedim ama burada yanlış olmak gerekiyor. Skersen yaraniyorsun onu anladimDrogba senden de almisimdir rol sende benden diye hatırlıyorum doğrumu @omerty5 bak soralım mesala Drogba ya yanlış hatırlamıyorsam eski ama son zamanlarda degil