- 1,633
- 741
- 113
max win almadan gelme😀Neyse arkadaşlar şansınız bol olsun bir tane kardeşimiz sağ olsun ufak bir güzellik yaptı gidip kafamı kırmaya gidiyorum bir iki üç saate burada olurum😀
max win almadan gelme😀Neyse arkadaşlar şansınız bol olsun bir tane kardeşimiz sağ olsun ufak bir güzellik yaptı gidip kafamı kırmaya gidiyorum bir iki üç saate burada olurum😀
Alıyorum hemen eve geçiyorum gölgede i takılıyorum😆Fazla kırılma bugün hava sıcak
Vallahi biz alamıyoruz özletme kendiniAlıyorum hemen eve geçiyorum gölgede i takılıyorum😆
Eyvallah KralVallahi biz alamıyoruz özletme kendini
Sana da geçmiş olsunyattık herhalde bu sefer bu saatten sonra gelmez artık ahhh japonlar
futbol bu bellimi oluryattık herhalde bu sefer bu saatten sonra gelmez artık ahhh japonlar
Umarım çok basmamışsındır reis. Kazançların ardından gelen ilk kayıp her zaman tehlikelidir. Ardından gelen ikinci kaybı tetikleyebilir, ikinci kayıp gelirse ise bu sefer oyuncu psikolojisi dağılma ve panik sürecine girer. Derin bir nefes alıp hiç kaybetmemiş gibi biraz ara ver istersen.yattık herhalde bu sefer bu saatten sonra gelmez artık ahhh japonlar
4 k basmıstım kral dağıtım ıcın futbola fazla basmamUmarım çok basmamışsındır reis. Kazançların ardından gelen ilk kayıp her zaman tehlikelidir. Ardından gelen ikinci kaybı tetikleyebilir, ikinci kayıp gelirse ise bu sefer oyuncu psikolojisi dağılma ve panik sürecine girer. Derin bir nefes alıp hiç kaybetmemiş gibi biraz ara ver istersen.
valla namussuzlaryattık herhalde bu sefer bu saatten sonra gelmez artık ahhh japonlar
Aman şansın kırılmasın4 k basmıstım kral dağıtım ıcın futbola fazla basmam
400kdır o4 k basmıstım kral dağıtım ıcın futbola fazla basmam