Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Gelebilir Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,666
15,715
113
Hacım düzenli olarak eline bu paralar geçmiyorsa, yani şu an şansın yaver gittiği için bu peri masalının içindeysen benden sana bir dost tavsiyesi sakın kibirlenme. Çünkü insanın sıfırlanması anlık oluyor. Burda ne 600 700 k para alanları gördük iki güne yine rol kovaladılar. O yüzden düzenli olarak bu gelirlerin sahibi değilsen çok beylik laflar edip böbürlenmeni istemem. Hayat bu tarz durumlarda anında ters kepçe getiriyor. Yine de takdir senin. Bol şans.

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,253
3,373
113
Eşref vardı vecna vardı hep kazanıp dagıttılar niye kazanan ve dagıtana salca oluyor birileri bu forumda anlamıyorum harbiden ya simdide @kalabak22 salca olan oluyor ah ah

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
1,878
93
Hacım düzenli olarak eline bu paralar geçmiyorsa, yani şu an şansın yaver gittiği için bu peri masalının içindeysen benden sana bir dost tavsiyesi sakın kibirlenme. Çünkü insanın sıfırlanması anlık oluyor. Burda ne 600 700 k para alanları gördük iki güne yine rol kovaladılar. O yüzden düzenli olarak bu gelirleri sahibi değilsen çok beylik laflar edip böbürlenmeni istemem. Hayat bu tarz durumlarda anında ters kepçe getiriyor. Yine de takdir senin. Bol şans.
kardeş yenı başlamadık bu işe dağıttığım kısıleride tanımam 10 sene de geçse kımseye salça olmam dilenmem

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,666
15,715
113
kardeş yenı başlamadık bu işe dağıttığım kısıleride tanımam 10 sene de geçse kımseye salça olmam dilenmem
Dediğim iyice oturmadı sende. Mesele sürekli bu paraların adamı değilsen kibirlenip üstten yorumlar yaparsan ters kepçe gelmen yarım saatini almayabilir onu belirttim. Kendim için söylemiyorum bunu herhangi bir polemiğimiz yok genel konuştum. Haydi bol şans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...