- 34,584
- 23,399
- 113
Tokyo yese devamı gelecekte
Ulan senin gibi adamlar lazım bu foruma var ya burada bir sürü insan var var ya dün benim orada adımı görüp de deli olan bir sürü adam vardır mesela hani Ulan buna yine çıkmış diye örnek veriyorum kıskanç karı gibilerYarasın yarasın sevdindim adını görünce biz olmasakta
mürooooUlan senin gibi adamlar lazım bu foruma var ya burada bir sürü insan var var ya dün benim orada adımı görüp de deli olan bir sürü adam vardır mesela hani Ulan buna yine çıkmış diye örnek veriyorum kıskanç karı gibiler
Herkes kendine yakışanı yapar Usta.Ulan senin gibi adamlar lazım bu foruma var ya burada bir sürü insan var var ya dün benim orada adımı görüp de deli olan bir sürü adam vardır mesela hani Ulan buna yine çıkmış diye örnek veriyorum kıskanç karı gibiler
Eyvallah Sülo adamsınmüroooo
Işte öylelerinin buradan temizlenmesi lazım Bak o zaman forumda nasıl Huzur oluyorHerkes kendine yakışanı yapar Usta.
Fazla kırılma bugün hava sıcakNeyse arkadaşlar şansınız bol olsun bir tane kardeşimiz sağ olsun ufak bir güzellik yaptı gidip kafamı kırmaya gidiyorum bir iki üç saate burada olurum😀