malesef kralDost bitexen globalden hediye için 10 dolar yaptırmıştım hesaba gecmiuor işleniyor yazıyor bir dolar atabilirmisin havale atayım sana Bir dolae yatirdinda hediyeyi alıyorum diğer islenende belki otomatik geçer![]()
malesef kralDost bitexen globalden hediye için 10 dolar yaptırmıştım hesaba gecmiuor işleniyor yazıyor bir dolar atabilirmisin havale atayım sana Bir dolae yatirdinda hediyeyi alıyorum diğer islenende belki otomatik geçer![]()
Kral helal olsun valla sana kayıp etsen de dagitiyorsunmalesef kral
Canın sağolsunmalesef kral
İnşallah bizde kurtarırız prensesi 🤣@Ezel345 rool acman icin gonderiim yapilir birazdan bol sansin olsun insallah kazanirsn sende
Tamam abi@Ezel345 rool acman icin gonderiim yapilir birazdan bol sansin olsun insallah kazanirsn sende
helal len😍😍😍@Ezel345 rool acman icin gonderiim yapilir birazdan bol sansin olsun insallah kazanirsn sende
abimmmTamam abi
Ekmeğini taştan çıkardı adamhelal len😍😍😍
aktifm kripto gonderılmıyor sana ıban attın gondermıstı ama o da ıade oldu bı daha denıyorum@kalabak22 abi aktifmisin suan
Saol abi kesene bereket@Ezel345 sımdı oldu bol şans kral ınsallah yüksek mıkyarlara ulasırsın
bi daha olmasin😂😂@Ezel345 sımdı oldu bol şans kral ınsallah yüksek mıkyarlara ulasırsın
beynimi zikti senin yuzunden para gelmedi gelmedi die😂😂@Ezel345 sımdı oldu bol şans kral ınsallah yüksek mıkyarlara ulasırsın
sıkeyatte edebılırdı benı bellı olmazbeynimi zikti senin yuzunden para gelmedi gelmedi die😂😂
etmedigi ne malum😂😂sıkeyatte edebılırdı benı bellı olmaz
Bana ne zaman sira gelcek.su isi halletde 2mizde huzura kavusalim artiksıkeyatte edebılırdı benı bellı olmaz
Yalnız maç kesin dedik dep ne yaptı yav öylesıkeyatte edebılırdı benı bellı olmaz